Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Milyen büntetésre számíthatok,...

Milyen büntetésre számíthatok, ha fordítva raktam be a korongot a tachográfba?

Figyelt kérdés
Szóval reggel a nagy sietségben szépen megírtam, ahogy kell, aztán nem fejjel lefelé, hanem fordítva raktam be. Mikor a műszak végén kivettem, akkor láttam nem írt rá semmit és hogy fordítva volt bent. Sajnos nem vagyok még annyira rutinos.

2017. máj. 25. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Adatrögzítőlap/kártya helytelen használata 100.000 ft.

De igazából büntethető leszel azért is, mert nincs meg az adat 28 napra.

Azaz nem tudod bemutatni a korongot ez 400.000 ft.

Ha van lehetőséged menj 28 napig furgonon, vagy fizetettlen szabira.

Ha nincs lehetőséged, akkor 28 keménynap vár rád, és minden reggel mondj el egy imát.

2017. máj. 25. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Jaj dehogyis. 100 000 lenne egyébként, de ezt a korongodat szépen eldobod és írsz egy pihenőt a helyére, gondolom belföldön jársz korongos autóval.
2017. máj. 26. 02:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, belföld egy ilyen régebbi géppel. Köszönöm szépen a választ.
2017. máj. 26. 05:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Gondolom a telephelyed vezetője nem fog feljelenteni az NKH-nál.

1-es, kár riogatni a kérdezőt!

Mivel kb nincs dokumentum róla, hogy vezetett, így itt meg is áll a dolog. Menetlevél kitép.

Gázabb lett volna, ha kártyás tacho-nál pihenőre, vagy munkaidőre rakva mászkált volna.

2017. máj. 26. 09:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem riogatás, kérdezte milyen büntetésre számíthat, leírtam ami a tankönyvben ál.
2017. máj. 26. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!