Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Budapest kozponti okmanyiroda?

Lostdrama kérdése:

Budapest kozponti okmanyiroda?

Figyelt kérdés
Megeri Budapesten a kozponti okmanyirodaban (Visegradi u.) igenyelni elso jogositvanyt?Hany munkanap alatt tudnam atvenni,ha nem kikuldeseel,hanem elmennek erte?

#Jogositvany-okmanyiroda-budapest
2017. máj. 21. 13:53
 1/1 anonim ***** válasza:

Én nem szeretek ott igényelni, mert sokan vannak. Fél óra fényképezés, és megint egy fél óra amíg újra sorra kerülsz az igénylést beadni.

Beadhatod bármelyik okmányirodában az igénylést (én vidéken szoktam, ahol 20 perc alatt minden meg van), és kérheted a központiba személyes átvétellel a jogsit. Igaz ezzel max. egy napot spórolsz, és mivel az ügyintézési határidő már csak 8 nap a vidéki okmányirodákba is odaér 5-6 nap alatt. No meg az átvételnél is aránylag sokat kell sorba állni.

A Visegrádi útnak régebben volt nagy előnye, amikor még 30 nap volt a határidő.

Bárhol igényeled ne felejts el SMS értesítést kérni, hogy ne izgulj és ne telefonálj feleslegesen.

2017. máj. 21. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!