Közúti baleset részese voltam. Én voltam a hibás. A biztosító kér részletes káresemény leírást. Tudnátok segíteni?
A rajzon egyértelműen jelöld az előtte és az utána állapotot (gondolom, küldtek nyomtatványt), ott rendszámmal jelöld az autókat.
A leírásban is rendszámmal azonosítsd őket, hogy egyértelmű legyen. Ha akarod, a végére megjegyzésben odaírhatod, hogy civil rendőrautó volt, de nem hiszem, hogy ez számít biztosítási szempontból. Inkább az fontos, hogy ki honnan jött, mennyivel, mi történt. Meg hogy stimmeljen, szóval a kárfelmérő ne teljesen mást állapítson meg.
"A biztosító kér részletes káresemény leírást"
Arra kíváncsiak mi történt. Leírod milyen nap történt, azon belül mikor (óra, perc), milyen településen, melyik utcában haladtál, mi volt a szándékod (haladtál egyenesen, lekanyarodtál egy másik utcára, tolattál ki a kocsibejáróról, ilyenek), mi történt.
Részletesen az eseményt, ahogy le is írtad a kérdésben.
Megelőztél, pont erre a szövegre gondoltam itt én is, nagyot üt az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!