Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Meghúztam egy autót. Mi fog...

Meghúztam egy autót. Mi fog történni?

Figyelt kérdés
Munka után indultam volna haza, de telefonálással voltam elfogalava és véletlen túlságosan kinyitottam az autóm ajtóját és megkarcoltam a mellettem álló személygépkocsit, amelynek a helyszínen volt a tulajdonosa és a betétlapot is elintéztük.A kérdésem az lenne , hogy a biztosító fizet ilyen esetre, vagy nekem kell kifizetni a kárt? Egy kb 5 centis területen megserült a festés.Sokba fog kerülni ennek a kijavítása, ha esetleg a biztosító nem fizet?

2017. márc. 17. 15:05
 1/10 anonim ***** válasza:

Csak egy kérdés, ha nem lett volna ott a tulaj mit csinálsz?

Amúgy fog fizetni, mondjuk van 1-2 aki kötözködni fog... fixit-pró a megoldás, 2 ezer forint és kifesti a lakkot. Ha nem akkor kb. 20-40 ezer lesz.

2017. márc. 17. 15:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Az ilyeneket érdemesebb zsebből kifizetni, mert így meg fog drágulni a biztosításod.
2017. márc. 17. 16:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, így van-e még, de nekem anno a biztosító kiküldte, hogy mennyi volt a kár, és eldönthettem, hogy kifizetem vagy bukok 2 bónuszt.
2017. márc. 17. 16:51
 4/10 egySanyi ***** válasza:
Biztosító most is felajánlja, hogy rendezd a kárt vagy ugrik a bónusz vissza 2-t.
2017. márc. 17. 17:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk nem ártana tudni milyen autot huztal meg, mert nem mindegy, hogy egy 96-os agyonkopott fiat puntot, vagy egy 2016-os E-s mercit, mert a ket auto fenyezesenek ara kozott eg es fold a kulonbseg.
2017. márc. 17. 17:13
 6/10 anonim ***** válasza:
53%

Zsanett helyzettel megoldhattad volna a helyzetet!

Egy ajtórácsapást simán el lehet intézni pénz nélkül...

2017. márc. 17. 18:32
 7/10 anonim ***** válasza:

ma 18:32

tapasztalat? :D

2017. márc. 17. 18:53
 8/10 anonim ***** válasza:
igen, de a f@52nak, nem a makk felőli oldalán voltam :D
2017. márc. 17. 19:00
 9/10 anonim ***** válasza:
kis huncut :D
2017. márc. 17. 19:07
 10/10 anonim ***** válasza:

"Meghúztam egy autót. Mi fog történni?"

Mi történne? kis utánfutók fognak születni :D

2017. márc. 24. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!