Meghúztam egy autót. Mi fog történni?
Figyelt kérdés
Munka után indultam volna haza, de telefonálással voltam elfogalava és véletlen túlságosan kinyitottam az autóm ajtóját és megkarcoltam a mellettem álló személygépkocsit, amelynek a helyszínen volt a tulajdonosa és a betétlapot is elintéztük.A kérdésem az lenne , hogy a biztosító fizet ilyen esetre, vagy nekem kell kifizetni a kárt? Egy kb 5 centis területen megserült a festés.Sokba fog kerülni ennek a kijavítása, ha esetleg a biztosító nem fizet?2017. márc. 17. 15:05
1/10 anonim válasza:
Csak egy kérdés, ha nem lett volna ott a tulaj mit csinálsz?
Amúgy fog fizetni, mondjuk van 1-2 aki kötözködni fog... fixit-pró a megoldás, 2 ezer forint és kifesti a lakkot. Ha nem akkor kb. 20-40 ezer lesz.
2/10 anonim válasza:
Az ilyeneket érdemesebb zsebből kifizetni, mert így meg fog drágulni a biztosításod.
3/10 anonim válasza:
Nem tudom, így van-e még, de nekem anno a biztosító kiküldte, hogy mennyi volt a kár, és eldönthettem, hogy kifizetem vagy bukok 2 bónuszt.
4/10 egySanyi válasza:
Biztosító most is felajánlja, hogy rendezd a kárt vagy ugrik a bónusz vissza 2-t.
5/10 anonim válasza:
mondjuk nem ártana tudni milyen autot huztal meg, mert nem mindegy, hogy egy 96-os agyonkopott fiat puntot, vagy egy 2016-os E-s mercit, mert a ket auto fenyezesenek ara kozott eg es fold a kulonbseg.
6/10 anonim válasza:
Zsanett helyzettel megoldhattad volna a helyzetet!
Egy ajtórácsapást simán el lehet intézni pénz nélkül...
8/10 anonim válasza:
igen, de a f@52nak, nem a makk felőli oldalán voltam :D
10/10 anonim válasza:
"Meghúztam egy autót. Mi fog történni?"
Mi történne? kis utánfutók fognak születni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!