Parkolásnál meghúztam egy kocsit. Mennyit kellene fizetnem?
3 napja sajnos meghúztam egy kocsit a Balatonnál. Hagytam egy cetlit a telefonszámommal, de csak ma reggel kaptam egy sms-t hogy keresni fog. Mivel azóta Budapesten és holnap külföldre utazok nem valószínű hogy balesetit ki tudom vele tölteni.(és nem szivesen vonom be a biztosítót).
Mennyi pénzt kellene neki fizetnem? 3 karcolás csík van egymás alatt kb 8 centisek a bal hátsó lámpa alatt. Csak a festéke jött le. Az én kocsimon nem látszik semmi.
Pont azért fizeted a biztosítást, hogy így ne húzzanak le.
Egyébként 5-20.000 között festenek le egy lökhárítót kb.
# 3
Hol festenek le 5e-ért egy lököst? Józsi báttya a falu végi sufnijába ecsettel?
50 alatt normális fényezést nem kapsz egy elemre.
Kérdező:
itt ki tudod kalkulálni, attól függ hány elem sérült, milyen festék (metál, normál, stb..), stb...
ne fizess semmit..a biztosító már amúgyis emilben intéz mindent.
feltalálták a szkájpot, a digitális fényképet(is)
utazz el, és várd mi történik...nem szöktél el, valószínű a tulajt sem érdekelte, csak most jutott eszébe, hogy talán balekot fogott..
nyugi.
(persze, ha mindenáron fizetni akarsz, tedd..)
ugye készítettél a helyszínen képeket?
Ha bevonod a biztosítót, hogy fizesse ő, akkor következő, negyed, fél vagy évben emelkedni fog a biztosításod és utána nagyon nehezen lesz újra alacsony a biztosításod. :)
Legegyszerűbb az ha attól kérdezed meg, hogy mennyi az elemfényezése ahova vinni fogja a lefestendő karosszériaelemet, autófényezőtől kérj munkadíjat ne attól akinek az autójában kárt tettél. :D
Úgy lefognak húzni, hogy még hülyének is fognak nézni mellé a Te pénzeden. :)
"Az okosságra nincs gyógyszer"!
(ha leakarja magát húzatni, hagyjuk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!