Mit tegyünk? Hová lehet fordulni?
Figyelt kérdés
Az autónkat kb.2 hónapja elvitte egy kereskedő megbízási szerződéssel.(az autó árát rendesen kifizette)Viszont azóta is mi fizetjük a kötelezőt,mivel nem érkezett meg az adás-vételi szerződés!a fószert nem lehet elérni telefonon!Nem jelentkezik,eltűnt....Vonassuk ki a kocsit a forgalomból?Mi legyen?2010. máj. 9. 09:44
1/3 anonim válasza:
Szerintem mihamarabb menjetek be az illetékes okmányirodába és az ottani ügyintéző segítségét kérjétek az ügyben. Ő biztos elmondja, hogy mit lehet ilyenkor tenni. Mindenképpen jelezni kell, hogy eladásra került az autó és már nem a ti tulajdonotokat képezi. Sajnos nem csak az a probléma, hogy a kötelezőt ti fizetitek, hanem ha valami bajt okoznak az autóval vagy megbüntetik gyorshajtásért, parkolásért stb., mivel még a neveteken van és nem jelentettétek az eladást, titeket fognak megbüntetni és ez súlyos tízezreket, ne adj Isten még többet is jelenthet!
2/3 anonim válasza:
Az előző hozzászóló vagyok, még egy momentum: Úgy tudom, hogy ha nem fizeted a kötelezőt, akkor az autót automatikusan kivonják a forgalomból. Szerintem a továbbiakban semmiképpen sem kellene ezt fizetnetek, persze közben mindenképpen el kell kezdenetek mihamarabb valamilyen intézkedést az ügyben. A súlyadó már másabb probléma lesz, hiszen ha azt nem fizetitek, akkor is rajtatok fogják bevasalni, egyszerűen, mint bármilyen másfajta adót, behajtják.
3/3 A kérdező kommentje:
Biztosítást felmondtuk,fickót keressük ajánlott levéllel,majd jön a feljelentés a rendőrségen!Köszi:)
2010. máj. 13. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!