Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » A félévente fizetendő biztosít...

A félévente fizetendő biztosítást átváltoztathatom év közben negyedévesre?

Figyelt kérdés

Az Allianznál vagyok, éves biztosításom valahogy 46 ezer forint körül van.

Félévre fizetek, először kifizettem 24-et, majd hamarosan következik az esedékes 22.

A gond,hogy még tanulok (utolsó 3 hónap van hátra), alkoholista szülők, semmi segítség,egy rokontól sem, és lényegében magamat tartom el.

20 ezer forintom szokott maradni amit magamra költhetek, és nem lenne jó ha az egész menne a biztosításra.

A minek az autó, és egyéb felvetésekre szívesen írok egy regény választ, de akkor tessék elolvasni is.

Azért alakult így mert az iskola hónapok óta nem fizeti a gyakorlat pénzt, és amikor így kötöttem meg a biztosítást akkor számítottam arra.

2017. febr. 14. 21:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Azt, hogy lehet-e év közben a fizetéssel variálni, a biztosító irodában kérdezed meg, de valószínűleg nem.

A kezdéskor szokták megkérdezni a fizetés módját, amit az évfordulókon lehet módosítani, ahogy a biztosítót is akkor válthatsz.

Az Allianz az egyik legdrágább biztosító, bár lehet számodra az volt előnyös (meg kell nézni a netrisken az ajánlatokat), de a lényeg, hogy a biztosítás befizetése tervezhető, sőt, ha kevesebb részletben fizeted, még olcsóbb is.

Magyarul, ha fél évente kell fizetni, akkor félre kell tenni a pénzt, ha kifizeted egyben az egész évi díjat, akkor összespórolod, és nem lesz rá gondod néhány hónapig.

A negyedéves fizetés a legrosszabb, ha úgyis gyűjtögetni kell, nem tudod egy havi jövedelemből gond nélkül kifizetni, tulajdonképpen folyamatosan a biztosításra kell gyűjtened.

2017. febr. 14. 22:52
 2/2 anonim ***** válasza:

év közben nem lehet változtatni.

a minek az autó kérdés nekem is eszembe jutott... Vonasd ki ideiglenesen a forgalomból, az alatt díjat sem kell fizetned.

2017. febr. 15. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!