Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ha autót veszek az eredtvizsgá...

Ha autót veszek az eredtvizsgát általában kinek kell kifizetni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 12:05
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
Az eladónak kell megcsináltatni.
2010. máj. 8. 12:22
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
A vevőnek kell csináltatni, mert ha nem a te nevedre csinálják az eredetiség vizsgát nem tudod átíratni.
2010. máj. 8. 13:09
 3/6 A kérdező kommentje:
azt egy adott személy nevére csinálják? ezt nem is tudtam. köszi.
2010. máj. 8. 14:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, hogy kinek a nevére szól az eredetvizsga!!

A lényeg, hogy csak egyszer lehet felhasználni és 60 napig érvényes. Az eladónak lenne a dolga, hiszen neki kell igazolni, hogy minden rendben van a kocsival.

2010. máj. 8. 21:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Általában a vevő csináltatja mindig. Pedig tényleg az eladónak kéne. Főleg ha kereskedésből veszed. Én magam csináltattam. Sőt amikor elhoztam semmilyen vizsga nem votl rajta azt is inkább magam csináltattam persze a vételárból elengedte az eladó.
2010. máj. 9. 21:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Az eredetiségi vizsgát legtöbbször a vevő oldja meg,viszont eladáskor alku tárgyaként az eredetiségi vigyga árát meg szokták felezni, ill. a felét a normálisabb eladó elengedi.
2010. máj. 9. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!