Jogosítvány elkezdéséhez szeretnék orvosit csináltatni. Milyen összegre kell számítsak?
Figyelt kérdés
Van egy olyan is hogy hét évvel ezelőtt elkezdtem már egyszer a jogsit meg volt az orvosi is de abba hagytam. Az nem lehetséges hogy az a papír még érvényben van és nem kell újat csináltatnom? Help2017. febr. 10. 11:08
1/5 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy jó-e még az a orvosi papír csak annyi tudok, hogy 7200Ft egy ilyen vozsgálat.
2/5 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy jó-e még az a orvosi papír csak annyi tudok, hogy 7200Ft egy ilyen vizsgálat.
3/5 anonim válasza:
10 évig érvényes az orvosi (50 év alatt), úgyhogy még 3 évig jó a régi. Egyébként az érvényességi idő rajta van az igazoláson is.
Annyi, hogy ha meglesz a jogsi, akkor az orvosi miatt csak 3 évig lesz érvényes. Szerintem érdemesebb újat csináltatni, ami 7200 Ft.
4/5 anonim válasza:
Az orvosi papír napjától érvényes a jogsi, tehát nálad ez most 3 év maradt kb.
7200Ft a vizsgálat, innen akkor 10évre kapod.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :)
2017. febr. 11. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!