Ha pénteken volt a forgalmi vizsgám, hétfőn mehetek már a Közlekedési Hatósághoz?
Mit mondott a vizsgabiztos ? Szerintem igen, veszteni nem fogsz semmit.
Balesetmentes közlekedést! :)
Nem emlékszem pontosan, hogy ki mondta, eléggé eufóriában voltam.. De valamelyikőjük azt mondta /oktató, vagy a vizsgabiztos/, hogy hétfőn lehet érte menni.
Igen, csak az a baj, hogy ez a Hatóság kint van a város szélén, valakivel ki kell vitetnem magamat, mivel hétkor nyit, viszont nekem mar bent kell legyek 7:30-ra, tehát a buszozás nem túl optimális.
Köszönöm! :)
Na, és nekem csak ez a reggel hét órás időpont az oké, mivel mire én végzek, már bezárnak.
Úgyhogy lehet inkább elmegyek kedden, addigra már tuti hogy fel lesz dolgozva.
Mifelénk felkészültek a vizsgabiztosok, mert a sikeres vizsga után ad egy cetlit, amin minden rajta van.
Lehet nálatok máshogy van, de én csak 3 munkanap (!) elteltével mehettem a vizsgaigazolásért.
Gondolod a szombat és a vasárnap is munkanap?
Három munkanap nem minden esetben három napot jelent
Te készültél hétfön reggel 7-kor a visszaigazolást átvenni.
Szabály szerint még kedden se biztos, hogy kész lesz, de hétfőn kizárt hacak nem munkanap volt a hétvége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!