Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Hol találhatok képet az autók...

Hol találhatok képet az autók forgalmi engedélyéről?

Figyelt kérdés

Mo-on. Van egy másolatom, és szeretném tudni, hogy miről készülhetett. Nem tudom, hogyan kell képet betenni.

A bal felén "A gépjármű rendszámában beálló változások" a cím legfölül, és alatta Új rendszám: xxxxxxx.

Legalul egy nagybetű és 6 szám és egy csillag.

A jobb felén "A gépjármű neme" a cím, alatta hogy mik lehetnek, motor,oldalkocsismotor, személygépkocsi, stb.

Alatta hogy Gyártmány: az autó neve,

Alatta, hogy Típusa : xxxxxszám

Alatta, hogy Alvázszám és Motorszám

xxxxxxx xy xxxxxx

Alatta hogy Önsúly és Összsúly

xxx kg xxxx kg

Alatta hogy Teherbírás

x személy ------ kg

Alatta, hogy Hengerűrtartalom és Teljesítmény

xxx cm3 xx kW

Ilyen oldalak a forgalmi engedélyben vannak?

2017. jan. 24. 03:02
 1/4 Gugu Gabor ***** válasza:
100%

Parancsolj

[link]

2017. jan. 24. 05:58
 2/4 anonim ***** válasza:

"Nem tudom, hogyan kell képet betenni."

Feltöltöd egy képmegosztó oldalra (képmegosztás, képhost, stb...), és kommentbe beteszed a linket.

Ha az egy A4-es lap, akkor nagy eséllyel egy igazolólapod van, legalábbis a leírásból arra gondolok.

2017. jan. 24. 08:13
 3/4 A kérdező kommentje:

Gugu Gábor; köszönöm, én is csak ezt találtam, de nem ilyen.

Találtam még egy másik valamit is, de az olyan elmosódott, hogy csak gyanítom a szöveg beosztásából.

Azon gondolkodtam, hogy talán régi forgalmi lehet.

2017. jan. 24. 15:23
 4/4 A kérdező kommentje:

08.13.

Nem A4-es lap, valószínűleg egy kinyitott igazolványból kimásolt kép.

Azért lenne jó, hogy megnézném mi lenne vagy lett volna a többi oldalán az igazolványnak.

2017. jan. 24. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!