Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Vezethetek ideiglenes jogsival?

Vezethetek ideiglenes jogsival?

Figyelt kérdés
Ha megvan a városi vizsgám és bevittem a papirokat az okmányirodába de még nincs meg a jogsim csak az igazoló papir.Amig nem jön meg a jogsim vezethetek vele(M kat.)?
2008. okt. 8. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

pár napja volt egyilyen kérdés...

hivatalosan nem. ha megállít a rendőr, akkor csak a kedvességén múlik, hogy egyből feljelentéssel kezded-e a vezetői pályafutásod.

2008. okt. 8. 21:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
nem éri meg kockáztatni... kapásból bevonhatja a meg nem kapott jogsidat
2008. okt. 8. 21:48
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
Én kérdeztem pár napja ugyanezt. Okmányirodás néni azt mondta, h a kerületben el szokták fogadni a papírt (ahol laksz). Ezt mindenki értelmezze, ahogy akarja.. Én nem nagyon merek kockáztatni..
2008. okt. 9. 11:22
 4/5 anonim válasza:

lehet vele vezetni! törvény irja le, ha a bunkó rendör nem tudja, az ö baja.

ha pl. lejár az orvosid és új kártyát csinálnak, addig is ugyanolyan igazolást adnak, és a rendör köteles elfogadni.

hivatásos teherautósofför vagyok, a fél országot bejártam már ilyen igazolással.

2009. okt. 6. 15:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, igaza van az utolsónak! De ez első jogsira nem vonatkozik! Ott ki kell várni amíg kiküldik
2009. okt. 6. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!