Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ha ma kaptam SMS-t, hogy...

Ha ma kaptam SMS-t, hogy elkészült a jogsim, és elpostázták, mennyi idő mire megkapom?

Figyelt kérdés
Ezen a héten már kiküldik? Azt írták a megadott postai címre, illetve kormányablakba postázásra került, és hamarosan átvehető.
2016. okt. 10. 20:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Kb ez az 1000 ugyan olyan kérdés már itt.

Nyugodj meg, még a héten csak hozzád kerül. De ha nem se bánkódj mert eddigi életed is megvolt nélküle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2016. okt. 10. 20:50
 2/3 anonim ***** válasza:
52%
Lassan tenyleg nyeremenyt kene kisorsolni az ezt a kerdest feltevők kozott.......olvass vissza!Tele can ezzel az oldal....
2016. okt. 10. 22:05
 3/3 anonim ***** válasza:
A papíron amit kaptál hogy készül (fénykép és adatok) milyen cím van? Ha a kormányablaké akkor a kormányablakban veheted át, oda hamarabb megy amúgy, ma csináltattam: oda 8munkanapon belül jön és be kell érte menni, postával 15munkanap körüli.
2016. okt. 11. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!