JohnnyBoy002 kérdése:
Ez tényleg igaz lenne?
Figyelt kérdés
Tavaly szeptemberben vettem egy kocsit. Kezdő vagyok, első kocsi, 3 éves jogsi, minden kezdő. Ideáig elfogadható biztosítási díjam volt, most majdnem a duplájára emelték. Ma felhívtam egy másik biztosítót, évforduló előtt 30 nappal le kell mondani a biztosítást, utána már nem lehet, 1 évet tehát várnom kell és fizetni. Ez igaz, nem lehet semmit tenni?2016. aug. 31. 16:05
1/4 anonim válasza:
Nem tudsz tenni semmit. Maximum annyit hogy eladod a kocsit, veszel egy masikat es kotsz uj biztostiast de ez nem hiszem hogy olcsobb.
2/4 anonim válasza:
Igaz, ha elmulasztod, akkor kopp. Szerintem erre játszanak a biztosítók, hogy elfelejtik az autósok időben az átigazolást. G**iség, de ez van.
4/4 A kérdező kommentje:
Köbe
2016. aug. 31. 20:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!