Ezt hogyan oldjam meg? (adásvételi elvesztése)
Eladtam a régi rozoga,összetört autómat párezer forintért néhány Cé típusú állampolgárnak.A baj ott kezdődik,hogy mikor hívtak,hogy félúton vannak érte én épp egy buli kellős közepén voltam ittas állapotban.Felpakolták a kocsit,aláírtuk az adásvételi szerződést (mind a 4 példányt) odaadták a pénzt,az adásvételit a farzsebembe vágtam és elmentek,én folytattam a bulit.A buli olyan jól sikerült,hogy elvesztettem az adásvételit a városban valahol. Ennek már 1 hete és sehol nem találom sajnos.
A csavar az egészben,hogy pont most augusztusban jár le a roncs műszakija és ki kellene vonatni a forgalomból.Nyílván én pont jól jártam mert nem nekem kell kivonatni és a roncstelepre vitetni pár tízezerért,hanem az új tulajának. Viszont ha én szólok a vasaséknak,hogy legyenek szívesek adjanak másolatot a szerződésről,nem hinném,hogy készséggel fognak segíteni,mivel így ha ők nem vonatják ki akkor nekik ez semmibe nem fog kerülni mert akkor az én nevemen marad az autó.Én addig nem tudom bejelenteni,hogy már eladtam ameddig nincs meg a szerződés.Szóval ez egy padhelyzet.
Viszont a rendőrségen se tudom bejelenteni,hogy ellopták mert hát ha kiderül,hogy van róla szerződés akkor megint csak én járok rosszul.
Fogalmam sincs,hogy mitévő legyek.
Ötleteket várok és előre is köszönöm.
u.i.: Ne adjatok el részegen autót...
Végiggolvastam 3X , jól megrágtam elöször a rend9rségre mennék , a teljes történetet konkrétan elmesélve .
Semmilyen büncselekményt-szabálysértést-kihágást nem követtél el azzal hogy elhagytad a szerzödést , és azzal sem hogy be voltál rendesen nyomva mikor megtörtént az eladás . Lehet hogy nem fog rád mosolyogni az aktuális zsiros zsernyák, de igazad neked van , ez biztos .
Szia!
Ez 2016 nyarán,azaz most nyáron történt,szóval nem régi :) jelenleg ott tart a dolog,hogy lapítok mint xar a fűben.Amik jönnek biztosítás és adópapírok,azokat nem fizetem be.Bár az utolsó szeptemberben jött,kíváncsi leszek Januárra :)
Hüle én is voltam és meg vagyok is néha most is pedig kihulltak a tejfogaim ) :)
De ismétlem magamat, azzal hogy elhagytál egy adásvételit enm követtél el semmit, az hogy ez agy agyonmaniküzüzütt alulfizettett kiscsaj ugy fog rád néz ni mint egy uforóra azz a saját megánügye .... ,
ne lapits, ne kamuzz, ha vmi kaki történiz az autóddal (tökmindegy hogy mit fizetsz mit nem elvileg a tiéd) gonosz a fantáziám elótnek egy babakocsis anyukát ------nem egyszeröbb lenne most bemenni a jardra és megmondani , hogy se*ggrészegen adtam el pár cigónak ennnyi ami rémlik ???
Persez aez csak az én véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!