Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Motorra 50cm3 alatt milyen...

Samsunga5 kérdése:

Motorra 50cm3 alatt milyen vizsga kell, hány éves kortól lehet vezetni, közúton lehet használni, milyen vizsga kell ahoz hogy lehessen vezetni? 14/F

Figyelt kérdés
2016. júl. 22. 14:29
 1/3 anonim ***** válasza:

teljesen ismeretlen területen jársz...

töltsd le a kreszt, és ott pontos választ kapsz...helyetted nem melózik senk..

2016. júl. 22. 14:43
 2/3 StroongBooy ***** válasza:
76%
Sajnos tenyleg nem vagy ezzel tisztaban.:D de nembaj, ezert vagyunk mi. 50cm3 az also hatar. Ennek nincs lejjebb! (Amit le tudnal tenni, biciklire meg meg nem kell jogsi.) Persze vannak 49cm3 motorok, ilyen a Jawa Babetta, de tokmind1 kell ra a jogsi. AM vizsga szukseges hozza, vagy B kategorias jogsi, akit te sajnos te meg le se tehetsz, 16,5 de inkabb 17 eves korodig. De szemely szerint en varnek ket es fel evet, mert ez csak penzkidobas lenne, en is be voltam zsongva akkor, vartam 4 evet es letettem B re.
2016. júl. 22. 16:26
 3/3 StroongBooy ***** válasza:
Az elozo vagyok, ja es persze ugy tudom fel emeltek 16 ra az eletevet motorkerekparra, de ebben nem vagyok biztos, nezz utana. Es ha megvan a hivatalos vezetoi engedelyed, nem korhoz kotott a kozuton valo kozlekedes!
2016. júl. 22. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!