Milyen lehetőségeket ad ha rendszémot tetetek az 50ccm-es motoromra?
az 50es motorok közel 100%-a fut úgy hogy az egyetlen okmánya egy adásvételi
sok sikert a forgalomba helyezéshez
Pedálos segédmotoromra tetettek rendszámot, mert gyárilag simán ment nyolcvanat.Ettől kezdve mehettem ott is, ahol addig nem volt szabad, és szállíthattam személyt is. Na persze az autópálya már merész vállalkozás, oda nem mentem fel, mert van alsó korlátozás is, és azt két személlyel nem igazán vitte még nyélgázon sem..(Steyr-Puch)
Eltörli a rendszám a 40-et. Mondjuk te vagy a gyengébb, aki ilyent kérdez..illene tudnod, mi is a különbség a rendszám, és az a nélkül szaladgálók között..
persze ha lenne jogsid, tudnád.
ne hülyézz le embereket, ha itt kérdezel.
Segédmotor attól még segédmotor marad, hiába kerül rá rendszám. Nem vihetsz vele embert és 40 km/h marad a sebességhatár. (Persze ki az aki ezt betartja, veszélyes 40-el menni az autósok előzgetni fognak).
Csak hátránya van, pl. ha szabálytalankodsz meg tudnak büntetni.
Ha motorkerékpárként helyezteted forgalomba. (Eredetvizsgálat, biztosítás, forgalmi, rendszám, műszaki vizsga) akkor arra a kategóriára érvényes szabályok vonatkoznak a járműre, és vezetőjére is.
Kérdés azaz, hogy rendelkezik-e a jármű a fentemlített kategóriára típusbizonyítvánnyal. Ha nem... ...ennek a költségei megérnek-e ennyit? Egyáltalán megfelelne-e? (Pl.: Elérhető lassulas mértéke, a gyári fékszerkezettel teljesíti-e az előírásokat.
A vezetőjének, a jármű kategóriàjának megfelelő vezetői engedéllyel kell rendelkeznie. Tehát smkp. "jogsi" nem lesz jó hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!