Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Hogyan kaphatom meg a törzskön...

Hogyan kaphatom meg a törzskönyvet?

Figyelt kérdés
Motorkerékpárt vásároltam a törzskönyvet nem adta oda az eladó hanem az adásvételiben kötelezte magát hogy leadja az okmányirodában és leiratja a nevéről. Ezt nem tette meg nem tudom a nevemre iratni a motort emiatt. Az illető utolérhetetlen. Mit tehetek ilyenkor ?
2016. máj. 18. 22:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Itt ár alapbol volt valami gyanus a dologban, max vársz kicsit ha semmi akkor rnedörség.
2016. máj. 18. 23:56
 2/6 anonim ***** válasza:
44%

Na várj a törzskönyv kell az eredetvizsgához nem? Amíg nem láttad a törzskönyvet nem kellett volna kifizetni.. de ez már mind1.

Az adásvételi rajta vannak az adatai, lakcíme pl. (remélem a személyiét, lakcímkártyát lecsekkoltad). Keresd fel a címén pár barátoddal.

2016. máj. 19. 07:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy valaki utolérhetetlen, a lakcíme ott van az adásvételin, egyszer csak hazamegy!

A másik, hogy a törzskönyvet már eladáskor oda kellett volna adnia, olyan nincs, hogy majd leadja az okmányirodában!

2016. máj. 19. 09:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Ezeket már mind tudom utólag.Sajnos más -nem kompetens-illetők és az eladó információira hagyatkoztam a vásárláskor.A további válaszolókat kérem a jövőbeni lehetőségeimet célzó tanácsok megyírására.
2016. máj. 19. 11:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Először is menj be az okmányirodába, és kérdezd meg, érvényes-e az adás-vételid. Mert az is lehet, hogy nem is a tulajdonostól vetted a gépet.

Utána ott azt is megmondják, mit tudsz tenni ebben az esetben.

De gondolom rendőrség, és feljelentés okirat hamisításért. Ha az adatok sem stimmelnek (eladó lakcíme stb)

De nagy eséllyel buktad a motort is, meg a pénzt is.

2016. máj. 19. 12:26
 6/6 A kérdező kommentje:
A forgalmi az eladó nevén van ahol az adatok stimmelnek. A motor tiszta le lett ellenőriztetve.
2016. máj. 19. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!