Amerikai rendszámtábla, hogyan?
Ameriaki stílusú rendszámtáblát szeretnék felszereni előre(és hátulra de az mellékes) és ezzel kapcsolatban lenne kérdésem:
Hol kell igényelni?
Mennyi idő amire megcsinálják/kiküldik?
Bele fognak-e kötni hogy nekem ilyen kell?
és az utolsó hogy mind két oldalit meg kell változtatni vagy maradhat hátul magyar (bár nemtudom ez mennyit rontana az összképen ha különböző a kettő)
Válaszokat előre is kösznöm!
A magyar rendszám szabványos. Nem lehet feltenni mindenféle attól eltérő rendszámot. Az egyedi rendszám is kimerül a különböző szám kombinációkban.
Annyit tehetsz hogy veszel egy dísz rendszámot és kiteszed a hátsó ablakba.
Ami amerikai rendszámos autót látsz azt onnan hozták és még nem honosították.
Egész európára vonatkozóan előírt, s a magyar előírásoknak is megfelelő rendszámtábla lehet csak a gépjárműveken, s azok is csak a gyárilag kialakított helyen.
Egyediség csak a betű-szám kombinációban lehet. Összesen 6 karakternek kell lennie, 1 betű 5 számjegytől kezdődően 5 betű és 1 számjegy. És nem lehetnek olyan betűkombinációk sem, amelyik megütközést kelthet, félrevezető stb.
További lehetőség nincs, külön kérésre sem. És ez is több százezer forint.
Ha a 2 sorosra gondolsz, akkor azt csak nagyon indokolt esetben kapod meg. Sorry
Egyedi/egyéni rendszámból csak 3+3, 4+2 és 5+1 van. 1+5, 2+4 NINCS
A követségi és a próbarendszámokat ne keverjük bele, az más kategória
En inkabb azt kerdeznem hogy :
"Amerikai rendszámtábla, de minek ?
Komolyan kivancsi lennek, minek ?
Ertem
Egy pillanatra azt hittem hogy valaki azt a benyomast akarja kelteni hogy o egy amerikai turista aki eppen ott Lajosmizse foutcajan autozik fel-le :)
Az elegge egy gyermeteg probalkozas lenne
Van aki nem tudja, hogyan tudna még jobban rajkózni :D
Keménynek gondolná magát tőle azok előtt, akik őt látják :D De nyilván nem az, ha a gyakorikérdéseken kell neki ilyenekről tájékozódni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!