Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Új rendszámtábla igénylésének...

Új rendszámtábla igénylésének költségei?

Figyelt kérdés

Az első rendszámom megrongálódott és nehezen kivehető a rendszám jelenleg.

Mennyibe kerül pontosan egy új rendszám igénylése?

Az autót most fogom átíratni pont, úgyhogy gondolom az új forgalmi árát megúszom, de milyen összeggel kell számolni, esetleg van-e valamiféle illeték az új rendszámon felül?

Azt tudom, hogy az igényléshez vinni kell a régit.

Köszönöm annak, aki ÉRDEMLEGES választ tud adni.

2015. dec. 22. 20:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha most fogod a kocsit átíratni, vidd magaddal a régi rendszámokat. A következő két lehetőségből választhatsz_

1. Újragyártás, azaz a meglévő rendszámokat ismételten legyártják ( megrongálódás esetén mindkettő legyártható) 12.300 Ft az ára - kb 2 hét, míg megérkezik az újragyártott rendszám.

2. Átrendszámozás - azonnal bevonják a régi rendszámokat és teljesen új rendszámot kapsz azonnal. 8500 Ft

A Te esetedben -szerintem - az átrendszámozás jobban megéri, olcsóbb, azonnal megvan és az átírás miatt úgyis kell forgalmit cserélni.

2015. dec. 22. 20:51
 2/4 anonim ***** válasza:

jaj bocsi, csak most vettem észre, hogy csak az első rendszámod rongálódott meg. Lehetőség van 1db rendszám legyártására is, de ekkor is 12.300 Ft

Ha az átrendszámozás mellett döntesz, a hátsó rendszámtáblán lévő környezetvédelmi matricát pótoltatni kell, ezt azonban az okmányirodában nem tudod elintézni. Műszaki vizsgahelyen tudnak adni másikat, ha jól tudom 2700 Ft körüli áron.

2015. dec. 22. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Okmányiroda.

Törzskönyvért, forgalmi engedélyért is kell fizetned

[link]

2015. dec. 22. 20:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. dec. 22. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!