Új rendszámtábla igénylésének költségei?
Az első rendszámom megrongálódott és nehezen kivehető a rendszám jelenleg.
Mennyibe kerül pontosan egy új rendszám igénylése?
Az autót most fogom átíratni pont, úgyhogy gondolom az új forgalmi árát megúszom, de milyen összeggel kell számolni, esetleg van-e valamiféle illeték az új rendszámon felül?
Azt tudom, hogy az igényléshez vinni kell a régit.
Köszönöm annak, aki ÉRDEMLEGES választ tud adni.
Ha most fogod a kocsit átíratni, vidd magaddal a régi rendszámokat. A következő két lehetőségből választhatsz_
1. Újragyártás, azaz a meglévő rendszámokat ismételten legyártják ( megrongálódás esetén mindkettő legyártható) 12.300 Ft az ára - kb 2 hét, míg megérkezik az újragyártott rendszám.
2. Átrendszámozás - azonnal bevonják a régi rendszámokat és teljesen új rendszámot kapsz azonnal. 8500 Ft
A Te esetedben -szerintem - az átrendszámozás jobban megéri, olcsóbb, azonnal megvan és az átírás miatt úgyis kell forgalmit cserélni.
jaj bocsi, csak most vettem észre, hogy csak az első rendszámod rongálódott meg. Lehetőség van 1db rendszám legyártására is, de ekkor is 12.300 Ft
Ha az átrendszámozás mellett döntesz, a hátsó rendszámtáblán lévő környezetvédelmi matricát pótoltatni kell, ezt azonban az okmányirodában nem tudod elintézni. Műszaki vizsgahelyen tudnak adni másikat, ha jól tudom 2700 Ft körüli áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!