Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Működésképtelen autómat...

Működésképtelen autómat szeretném kivonatni a forgalomból Budapesten. Melyik cég a legkorrektebb, aki elszállítja, és esetleg valamit fizet is érte?

Figyelt kérdés

2016. máj. 13. 07:55
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
A legközelebbi autóbontónak szólsz, ők elvontatják, vagy megkérsz egy szomszédot hogy húzzon el odáig. És még te fogsz fizetni, hogy kivonják a forgalomból.
2016. máj. 13. 08:03
 2/5 A kérdező kommentje:
A 2300 Ft illetéket tudom, de sok cég hirdeti magát, hogy helyszínen kp. megvásárolja (gondolom pár ezresért) a roncsot, és el is szállítja. Ezek közül érdekelne, hogy melyik korrekt, kivel van valakinek jó tapasztalata?
2016. máj. 13. 08:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem senkinek. Csak aláírt adásvételivel add el, vagy hivatalos kivonási okmányokkal. Mert azért a pár ezresért még sokat fognak a súlyadó miatt zaklatni. És már aznap jelentsd be az önkormányzatnál, hogy megváltál a géptől.
2016. máj. 13. 08:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Amúgy ha ügyesen akarod csinálni ami olyan szereld ki belőle. :D Aztán vagy eladod, vagy még az is jobban megéri ha például az aluminiumot külön leadod, persze amcerásabb ha szét akarod kapni, de legalább nem ajándékozol annyit oda a bontónak ahol szintén az lenne a sorsa h ami még használható eladjk belőle a maradék meg megy leadásra.
2016. máj. 13. 09:43
 5/5 A kérdező kommentje:

Kösz mindenkinek a hozzászólást, sikeresen megoldódott. A dolog menete a követező volt:

1. Felhívtam az Újhegyi lakótelep mögött található bontót, és jeleztem nekik a gondomat.

2. Kb. egy órán belül érkezett egy trailer, felszedte a romot, meg engem is, és beszállított a bontóba.

3. Autót lerakta, a szállítás költségét a bontó rendezte vele.

4. Bontó pár ezrest adott a roncsért, előttem megsemmisítették az alvázszámot, és hivatalosan kivonták a forgalomból a gépet.

5. A papírral meg a rendszámmal a Kormányablakban (Okmányiroda) lejelentettem a forgalomból kivonást, és kész.

Korrekt és nagyon gyors volt az egész.

2016. máj. 22. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!