Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Életem első autóját vásároltam...

Életem első autóját vásároltam, a kereskedés intézte az átiratást, most kaptam a netrisktől egy valami szerződéskötős emait?

Figyelt kérdés
Gondolom a biztosítást kell most velük megkötnöm.. De közben ma már mehetek az autóért is, akkor most még nincs rajta biztosítás? Most haza merjem hozni, vagy hogy működik ez?

2016. ápr. 25. 10:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
43%
A kereskedő a Netrisken kötötte meg a biztosítást a nevedben. Az aláírt meghatalmazást vissza kell küldeni a Netrisknek, hogy érdemben tudjanak dolgozni helyetted. Ettől függetlenül, az előzetesen megkötött biztosítás már érvényes.
2016. ápr. 25. 13:36
 12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm :) a hasznos válaszokat :)
2016. ápr. 25. 14:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Jézusom, és ilyenek kapnak jogosítványt...
2016. ápr. 25. 18:52
 14/14 A kérdező kommentje:
nem volt soha saját autóm, fogalmam nem volt, mi az az alkusz cég... mi köze ennek a jogosítványhoz okoska?
2016. ápr. 25. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!