Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ideigelenes kivontam a forgalo...

Ideigelenes kivontam a forgalomból, most jár, le tehát visszahelyeződik automatikusan, de ez nemfog megtörténni, mert nincs műszaki, de amíg nincs műszaki, nemtudom visszahelyezni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mi a teendő, ha ideiglenesen kivontam a forgalomból az autómat, most jár le nemsokára, viszont még szerelés alatt áll. Tehát nem tudom elvinni műszakiztatni.. Ha nem tudom elvinni műszakiztatni, nem fogják újra forgalomba helyezni (ami amúgy automatikusan történne, most hogy lejár a fél éves ideiglenes kivonás) De mivel nem tudom műszakiztatni, ez nem fog menni... Biztosítást nem tudok rá kötni, mivel nincs forgalomban.

Tehát elvesztem a bermuda háromszögben és ez most szívás, vonhatom ki véglegesen a forgalomból, hogy kb 2 hét múlva, ha kész lesz az autó, helyezhessen vissza forgalomba, jó sok pénzt kifizetve.

2016. ápr. 24. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Utolsó mondatod a kulcs, ha el akarod kerülni a szívást még jobban.
2016. ápr. 24. 21:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Az maga a legnagyobb szívás ha véglegesen vonom ki.
2016. ápr. 24. 21:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Az ideiglenes kivonásnál nem számít a műszaki. Automatikusan kapod majd a csekket a biztosítótól, hogy fizess, és amíg nem közlekedsz vele, nem történik semmi.

Pont ma találtam meg egy régi forgalmimat, ennyi az ideiglenes kivonás:

[link]

Véglegesen csak bontási igazolással vonják ki, de akkor meg miért javítanád?

Majd vizsgára kérsz útvonal engedélyt, vagy odaadod egy szerelőnek akinek van P rendszáma.

2016. ápr. 24. 22:27
 4/5 A kérdező kommentje:

Előző!

Na ezt nagyon köszönöm, megmondom őszintén, ugyanebben az elméletben bíztam én is! Mert kötelező biztosítás, az ha használod.. ha nem... ha van műszaki, ha nincs.. az mindenképp fizetned kell, ha nincs kivonva az autó, az legelsődlegesebb, hogy biztosítás legyen rá fizetve.

Viszont akkor ha jól értem, és te jól tudod.

Ha nincs rá műszaki, de nem megyek vele utcára.. akkor abból nincs semmi gond?:)

2016. ápr. 24. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs gond ha nincs műszakija, csak ne menj utcára vele.
2016. ápr. 25. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!