Forgalomból véglegesen kivont mz ts 125-öst (papírok megvannak) milyen költségekkel lehet visszahelyezni forgalomba?
Kellene a régi forgalmi, amibe valószínűleg bele van írva hogy ki lett vonva. Meg kell adásvételi a forgalmiban szereplő tulajtól.
Nem gond hogy ki lett vonva, vissza tudod helyeztetni. Régen lehetett kivonatni bontós igazolás nélkül, régi szép idők...
De ahhoz hogy a nevedre tudd irtani és használni is tudd:
-jó állapotba kell hozni
-műszaki vizsga (5-10e)
-eredetiségvizsga (15e)
-átiratás (netes kalkulátorban meg tudod nézni)
-rendszám (~5500)
-matrica a rendszámra (~600)
-forgalmi + törzskönyv (12e)
Jó kis költség.
Én most ugyanezt csinálom egy T1-es Pancsival. 1961 október 10. az első forgalombahelyezés, 1972 január 12-én íratta át az utolsó tulaj és 1981 január 13-án vonták ki. Ráadásul nekem forgalmim sincs. :)
Ha érvényes műszakival rendelkező papíros gépet veszel eredetvizsga, vagyonszerzési illeték, forgalmi és törzskönyv akkor is kell.
igen, megközelítőleg annyi, mint amennyiért a motorok mennek. Sajnos ez van, idehaza drága az átírás, és még csodálkoznak a hivatalok ha megy a csalás és az adóelkerülés üzembentartóikkal és egyebekkel... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!