Elvehetik B kategóriás jogositvanyomat, ha a munkámhoz szükség van a jogsimra? Futárkent dolgozom. Elértem a 18 pontot.
Sajnos igen, mivel nem tartottad be a szabályokat, a törvényt nem érdekli, hogy amúgy nem végeznél a melóval.
Csomó UNIX-os BÁRDI-s csávót ismerek akit azért rúgtak ki mert elvették a jogsiát, épp ezért.
Igen, elvehetik. Teljesen mindegy, hogy a munkád miatt kell a jogsi..
De a google segítségével ezt 1 perc alatt megtudhattad volna
"Mikor vonják be a jogosítványt?
Ha a büntetőpontok mértéke eléri a 18 pontot. Az első figyelmeztetést akkor kapjuk, ha jogosítvány büntetőpontjaink száma meghaladja a 12 pontot. Ekkor a központi nyilvántartó hivatalból értesítenek minket arról, hogy miképpen lehet csökkenteni büntetőpontjaink számát."
Soha nem futárkodtam, de ilyen szolgáltatást sem vettem igénybe gyakran.
De azért tudom, hogy nem egy futárcég belehajszolja az embereit a szabálytalanságokba. Ilyen esetben, meg széttárják a karjukat, a te bajod, ha nem érsz oda szabályosan. Hülye egy dolog, de a szabályszegés akkor is az, ha kirándulsz, s akkor is, ha dolgozol.
orvos ismerősömtől elvették,igaz hogy nem kipontozás miatt hanem egyszeri gyorshajtásból kifolyólag.
de miért nem mentél el tanfolyamra?az csökkentette volna a pontjaidat,és minden évben el lehet menni ha jól tudom(legalábbis régen volt ilyen lehetőség.)most már késő bánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!