Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Meg fognak birságolní? Nem...

Meg fognak birságolní? Nem ment át az autóm a vizsgán, lengéscsillapítót kell cserélní benne. A vizsgáztató mühelyben nem tudják elvégezni, így most lejárt műszakival kell szaladgální, míg nem találok olyan mühelyt ahól kicserélik.

Figyelt kérdés

Ha rendőrbe botlok meg fog birságolni?

Egy hónapja járt le a müszakim,de külfőldön dolgozom

így eleve 2 hét késéssel tudtam csak hazajönní.

#bírság #halasztó hatályu #vizsgaállomás papirja.
2016. ápr. 10. 14:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem, megdícsér, hogy ügyes vagy. :D Na vajoN? Rendszám le, aztán szólhatsz valakienk hogy vigye el a kocsit hazáig vagy a legközelebbi szervizig.
2016. ápr. 10. 21:08
 2/9 anonim ***** válasza:
34%

30 napig nem vonják be a forgalmidat, azután már igen. A rendőröknek jó szeme van, messziről látják a lejárt címkét, úgyhogy nem szaladgálj vele.

Egy lengéscsillapítót bárhol kicserélnek, de még műszakin is átmegy némi segítséggel. Add le egy normális szerelőnek, és az mindent el fog intézni, neked meg nem kell szaladgálni. Benne lesz plusz egy tizesedben, de a bevont forgalmi többe kerül.

2016. ápr. 10. 23:31
 3/9 anonim ***** válasza:
29%
No meg időben is el lehet kezdeni a vizsgára felkészítést, és akkor legközelebb nem ér ilyen meglepetés.
2016. ápr. 10. 23:32
 4/9 anonim ***** válasza:

engem úgy kaptak el, hogy 4 hónapja járt le

időarányos a büntetés nekem 30.000 volt

2016. ápr. 14. 17:31
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

20.000 volt, a rendőr is egy táblázatból nézte ki

már nincs cimke, rendszám alapján kamerás autóval szedtek ki menet közben

2016. ápr. 14. 17:34
 6/9 A kérdező kommentje:

Ebben az országban mindenért bírsagollnak a szolgáltatók túlszámláznak és ha nem fizetsz bíróság elé licitálnak !

A jó őreg Uncle Sam ban ebben az esetben a cimkemegvonó szervíznek igazolást kell adnia, hogy nem engedte át a kocsid a vizsgán és 2 hetíg mehetsz ezzel az igazolással míg meg nem javítják az autót.

De ha ismerőshöz mész és adsz neki egy $20 ast,kicserélí újra az ablakmatricát - ami ott a vizsgáztatast jelenti és 2 évíg érvényes....

2016. ápr. 15. 14:26
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

"A jó őreg Uncle Sam ban ebben az esetben a cimkemegvonó szervíznek igazolást kell adnia, hogy nem engedte át a kocsid a vizsgán és 2 hetíg mehetsz ezzel az igazolással míg meg nem javítják az autót. "

Bizonyára újdonságot írok, de ez az intézmény létezik Magyarországon is, nem kell isteníteni azt az amarókát!

"Az üzenet szövege: Te hetekkel elötte szerelőhőz viszed próbavizsgára, túl olcsónak találod a 23 e rugót."

Nem viszem hetekkel előtte sehová, karban van tartva. Az autóval keresem a kenyerem, nem hagyom lepusztulni!

A KEKH időben figyelmeztet a lejáró okmányokra (60 és 30 nappal korábban), így van idő felkészülni lelkileg és anyagilag.

Régen odaadtam a szerelőnek, hogy intézze a vizsgát, mostanában én viszem és eddig mindig csont nélkül átmentek.

Lehet neked se ártott volna odaadni egy szerelőnek, és rászánni még 5-10 ezret, mert akkor biztosan átmegy, és nem lenne probléma elvinni a következőre.

"Amikor meg viszed vizsgáztatni belemész egy jó nagy huppliba és máris kifingott a lengéscsillapítód.

Én így jártam, otthon még jó volt de vagy gódörbe mentem, vagy a vizsgáztató addig rázatta alúlról mig kipuffant a gáz belőle..."

Ha azt írnád, hogy a felnid szétment egy kátyútól, azt még el is hinném, de a lengéscsillapítót nem igazán lehet egy kátyúval tönkre tenni. Nem volt az már otthon se jó. Nem kellett a gáznak - ha egyáltalán gázos volt - kifogynia, ha látták, hogy végig olajos.

Egyébként érdekes helyen vizsgáztál, nekem még sose vitték rázópadra az autóimat.

Bár az is igaz, hogy megadom a tisztességet, mert előtte mindig kap egy rendes alvázmosással egybekötött tisztogatást. A vizsgáztató is jobb szívvel mászik alá, ha nem hullik a sár a nyakába.

2016. ápr. 15. 17:24
 8/9 A kérdező kommentje:

Milyen jo, hogy a láthatlansag mögé bújva egy egy szadista lélek kiélhetí a hajlamait a netten, de leginkább itt.

Láttam elkeseredett embereknek olyan választ adni, hogy úgorjon a Dunába...

Kinek van annyi ideje és olyan pihent agya, hogy már a sajnos minden második évben kötelező müszakira még fel is készülljön ???

Próbavizsga miiii !!!- hát már nem autósbuzí, hanem egyenesen mazzohista akinek ezen jár az agya..

2016. aug. 24. 00:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Neten, ugorjon, mazochista, stb...

"Kinek van annyi ideje és olyan pihent agya, hogy már a sajnos minden második évben kötelező müszakira még fel is készülljön ???"

Ha karban van tartva a szarod, akkor nem kell külön felkészülni. Lemosod és mehetsz.

"Próbavizsga miiii !!!- hát már nem autósbuzí, hanem egyenesen mazzohista akinek ezen jár az agya.."

Akkor te is az lehetsz, hiszen te írtad privát üzenetben:

"Az üzenet szövege: Te hetekkel elötte szerelőhőz viszed próbavizsgára, túl olcsónak találod a 23 e rugót."

2016. aug. 24. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!