Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Hogyan lehet magánszemélytől...

Hogyan lehet magánszemélytől részletfizetéssel autót vásárolni?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 2. 21:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Mondjuk szerződést köttök, feltéve hogy belemegy, vagy simná veszel fel kölcsönt banktol.
2016. ápr. 2. 21:48
 2/3 anonim ***** válasza:
75%
Elvileg úgy, hogy ebben állapodtok meg. Gyakorlatilag pedig ki az, aki belemenne?
2016. ápr. 3. 07:46
 3/3 kismesics válasza:
üdv én is így adtam el az autómat,közjegyző előtt leírva minden.Mivel a vevő akarja "jobban" a részletet ezért ő állta a közjegyzői díjat.Ami a biztosítást és a súlyadót illeti a biztosítás nagyjából kiszámolva vagy beleépítik az árba vagy kp.A súlyadó mind minden egyes eladásnál az adott év még az enyém a következőtől az övé.Ami az átírást illeti a teljes vételár kifizetése után lesz átírva addig mintegy kölcsönadási szerződésként szerepel,ha nem fizet vagy bármi van akkor az addig befizetett összeg a tiéd és az autót is visszakapod.ha csinált vele valamit KÖTELES a szerződés létrejöttekor lévő állapotban visszaadni vagy megtéríteni az okozott károkat.Nekem még 2 hónapom van és letelik a részlet és semmi gondom nem volt.Ha bármilyen ne adj isten balesetet vagy koccanást csinálna a vevő akkor a dokumentumok igazolnak hogy már nem a "tiéd" az autó./voltam ez ügyben a rendőrségen utánajártam mindennek/ami a legfontosabb mindenképp hivatalos úton történjen,mert máskülönben lehet se pénz se autó
2016. ápr. 7. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!