Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Menyyi idő megszerezni a...

Menyyi idő megszerezni a jogositványt?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 22:09
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Lehet két három hónap de akár fél évig is eltarthat. Attól függ mennyi tapasztalatod van, vagy , hogy mennyire érdekel. ha kihagysz egy-két órát akkor elhúzódik. pl. egy barátnőmnek valamivel több mint egy évébe tartott megszereznie, de erről ő tehetett mert nem nagyon járt órákra. De viszont másoknak, szerintem átlagosan 3-4 hónap alatt megvan a jogsi.
2010. ápr. 2. 22:36
 2/14 anonim ***** válasza:
Expresszen akár 2 hónap, de azt nem ajánlom. Normál esetben, mégha bénázol az elején meg 1-2 vizsgán megbuksz, akkor is 4-5 hónapnak elégnek kell lennie. Feltéve ha jársz rendesen órákra.
2010. ápr. 2. 23:15
 3/14 anonim ***** válasza:

Én most csinálom a jogsit. Nem jártam KRESZ tanfolyamra, hanem magamtól tanultam, eddig a KRESZ és a rutin van kész, most vagyok városin. Március 8-án tettem le a KRESZ vizsgát, 24-én a rutin vizsgát. Ha minden igaz, akkor április 12-én fogok egészségügyből vizsgázni, 24-én pedig városiból. Ha ezek is elsőre sikerülnek akkor mondhatjuk, hogy 2 hónap alatt megvolt az egész.

17/L

2010. ápr. 3. 12:27
 4/14 anonim ***** válasza:
Mi az,hogy nem jártál KRESZ-re?Nem kötelező?
2010. ápr. 3. 20:36
 5/14 s.e.k válasza:
Nekem 2 hónap alatt megvolt 1 órát hagytam ki,mivel épp akkor mentem vezetni és elsőre megcsináltam max pontal. A tesztírásra rohadtul készültem igaz eléggé szartam a vezetésnél,de megvan már 2 éve XD
2010. ápr. 5. 19:47
 6/14 anonim válasza:
nekem 2hónap volt a sikeres kreszvizsgától a forgalmi vizsga sikerességéig:) igaz én nem voltam még 17 mikor kreszvizsgát csináltam...és már lassan 7éve van jogsim...
2010. ápr. 6. 04:32
 7/14 anonim ***** válasza:

Van cég aki megoldja 2 nap alatt.

1 nap - tesztírás

2 nap - vezetés és kész is jogsi

2010. ápr. 6. 13:12
 8/14 A kérdező kommentje:
mi a cég neve? :D
2010. ápr. 6. 13:23
 9/14 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, bocs az OFFért!
2010. ápr. 8. 07:42
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha tudsz vezetni, és ismered a kresz-t, akkor hat hét. (Nekem ennyi volt) Viszonylag szerencsés voltam, mert a tanfolyás után azonnal volt az elméleti vizsga (hiba nélkül, 100%-ra teljesítettem) utána egy hét alatt levezettem a kötelező tíz órát, és mentem vizsgázni. Persze kocsival...
2010. ápr. 8. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!