Nektek mennyibe kerül évente a kötelező biztosítás?
Pont az előbb számoltam ki kalkulátoron, mennyi lenne a díja egy évre annak az autónak, amit kinéztem.
2007-es gyártási év, 88kW, első autó lenne a nevemen, 29 évesen megyeszékhelyen, baleseti adóval 45 ezer.
KIA ceed, 2012, 105 le, vidéki vagyok,52 éves, évi 30 ezer ft, de 4 évvel ezelőtt megkötött eléggé kedvező biztosítás ez. Ami fontos még a bónusz fokozat, én B 6-ba vagyok, ez bónusz ha jól tudom 5 % ot jelent.
Egy tanács, egy ismerős 24 éves, opel astrara megussza évi 30 ezerből bonusz nullaba van, egy névnélküli biztosítonal a KÖBE-nél, érdemes utána érdeklődni. HA jól tudom egy időben fel is fügesztetté ka köbének a biztosítás kötéseit mert túl olcsó volt, a lényeg,hogy a kötelező biztosítást kb. mindegy hol kötöd, a csacot érdemes normális biztosítónál kötni ,de itt nem az a lényeg.
Hogy mennyire számíthatsz az nagyon sok mindentől függ.
netrisk.hu - bepötyögsz minden adatot pontosan, és megkapod a pontos választ a hogy neked mennyi lenne.
Nekünk 3 kocsink van, baleseti adóval együtt ezek az éves díjak:
1 - 12.480 Ft
2 - 17.004 Ft
3 - 11.895 Ft
De ettől te most nem lettél okosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!