Első jogosítvány megérkezésére van esély két ünnep között?
Jó-jó gyermekeim egy kis bánat csillapítás kárörvendés percet tartanék, engedelmetekkel.
November 2.-án vizsgáztam, november 4.-én mentem vizsgapapírért a NKH-hoz. Aznap téptünk is a okmányirodába megigényelni a jogsit. Ott elhangoztt, hogy 2 hét ha a lakcímre kérem ha tartozkodási helyre akkor 3 hét. Nos, 17 éve egy helyen lakom, ott ahol születtem evidens, hogy oda is kértem. 13. napra meg is érkezett, minden érdekes volt, ültem is be a Suzyba és járkáltam egy picit a városba minden új,érdekes felemelő volt. Ám a hétvégén mikor hazatértem és parkolót kerestem -találtam is- próbáltam beállni, esős,takony idő volt párás volt az ablak,szóval nem nagyon akartam hátra menni ezért gondoltam megoldom, sikerült is , de az autó elkezdett füstölni,rángatni ( mikor átvettem a járgány már akkor kinyomó csapágyas volt) azonnal megálltam és átgondoltam hibámat, rá is jöttem. A hiba az volt, hogy NEM TUDOK VEZETNI még a mai napig se!!!! Azóta azon ölöm magam, hogy meg kellet volna buknom vizsgán és még 30 órát venni a oktatótól, ezért hetek óta depis vagyok. 2 hetet vártam, hogy megcsinálják a kuplungot mert szétégett -ma kaptam vissza Suzyt- szóval elhiszem mit éreztek amikor várjátok a postást a jogsival a zsebébe, ha én is vizsga után max. 4 napra megkapom a plasztik kártyát nem jövök ki a rutinból és nem csinálok 50 ezer forintos kárt a szüleim jelen esetben édesanyám volt autójában. Vagy ügye a másik ok, hogy nem tanultam meg rendesen vezetni, ami az én orbitális hibám. Most ezen örlődök hetek óta. Szóval ha minden szabályt betartasz,jogkövető állampolgár vagy ami én is akkor porul jár az ember. De inkább így járok mint eltiltsanak vagy megbüntessenek és akkor az egész másképp alakul. Bocs, hogy hosszú lett, de a várakozás sokkal több. :) 2 hét a jogsi.
Milyen rutinból nem jössz ki Dim? :D Bele sem mentél :D Legyen 100e km és utána lehet beszélni rutinocskáról, de az sem rutin mèg.
Nyomd a gázt és vezess :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!