Autóeladásnál, hogy működik a biztosítás lemondása?
Figyelt kérdés
Az autóm biztosítása lejár 2015.december 15.-én.
Ma hirdettem meg az autót, nem valószínű,hogy addig elviszik.
Mit csináljak?
1.Ha befizetem a biztosítást, és mondjuk 16.-án elviszik,akkor azt a pénzt el is buktam?
2.Ha ideiglenesen kivonatom, akkor maximum a kertek alatt tudja kipróbálni a vevő, de elvinni sem tudja azonnal, ha nem hétköznap van.Mindenesetre elég macerás kivonva eladni.
Sosem adtam még el autót, nem igazán értem, hogy hogy működik, minden ötlet,tanács érdekelne.
2015. dec. 3. 20:33
1/2 anonim válasza:
Bemutatod a biztosítónak az adásvételit, és a fennmaradó részt visszafizetik.
2/2 egySanyi válasza:
Ha úgy áll a biztosítási dátum akkor fizesd be mindenképp, amúgy a biztosítás nem fog neked csak úgy lejárni, amíg nálad van az autó és rendesen forgalomban van addig neked minden napra fizetni kell a kötelezőt. Ha kivonatod vagy eladod akkor napra pontosan kiszámolják a túlfizetést és vissza fogják juttatni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!