Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ha balesetnél még nem derült...

Ha balesetnél még nem derült ki, hogy ki a hibás, ki fizeti a költségeket?

Figyelt kérdés

Még sosem karamboloztam, de tegnap "sikerült". Betört a szélvédő, és megrongálódott a kocsi eleje. A rendőr azt mondta, 3-6 hónap a procedúra, míg kiderül, ki hibázott.

Viszont kéne új szélvédő. De ilyenkor ki fizet? Vagy hogy van ez?

2015. nov. 26. 12:18
 1/3 anonim ***** válasza:

kárszakértőt megkeresed a biztositodnál hogy kiakarnak e jönni vagy adják irásba papiron elég nekik a fénykép és határozat.Kicserélteted a szélvédőt, számlát elrakod és vársz.

Ha nem te voltál a hibás akkor kifizetik utólag.

De mi ez a 6hónap?

Nekem aztmondta a rendőr 30napon belül határozatot kell hoznijuk.

Meghozták nem fellebezet a másik se és én se biztosito határozat után kb. 2hétre utalta is a pénzt, kb. 1,5hónap volt így nekem mire láttam a pénzem.

Lényeg ha elhuzodik az ügy legyen mivel bizonyitani mik voltak a károk és mibe került javítani!

Sok fénykép, számla, tanuk.

2015. nov. 26. 12:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Hát, ez rossz hír, most nincs pénzem szélvédőcserére. Meddig kell bejelenteni?
2015. nov. 26. 13:09
 3/3 anonim ***** válasza:

gondolom pár nap, minél leőbb annál jobb. Nem mondják akkor azt trükköztél.

Menj be a biztositodhoz és mond meg rendőrségi ügy van de te előbb akarod megcsináltatni, mint az lezárul és mérjék fel a kárt vagy adjanak papirt nekik elég a számla is.

2015. nov. 26. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!