Melyik a legolcsóbb biztosító?
Sziasztok
Új jogsival vennék kocsit de kéne 1 felelősség biztosítás előtte.
Az érdekelne hogy szerintetek melyik Biztosító a legolcsóbb?Casco nélkül.
Lakhelytől független az ilyen? Én Esztergomban lakok.
szerintem ez korrektül tükrözi hogy kb mire lehet számítani eggyes biztosítóknál... kitöltöd az adataiddal meg a leendö autód(vagy kiszemelt autó) adatait aztán megnézed melyik a legolcsobb...
kb 5 perc...
(tudtommal számít hol laksz... forgalmasabb nagyvárosban szerintem drágább lehet)
Okos dolog a kalkulátor, használd...
Csak a személyes adataid beírásával leszel okosabb, lényegtelen, hogy másoknak mennyi a biztosítási összeg.
Azt már érdemes figyelembe venni, ha közel azonos értéket dob ki több biztosítónál, ne egy megbízhatatlan, névtelent válassz, amelyiknek még irodája sincs a közeledben.
KÖPE vagy KÖBE azt dobta ki a legolcsóbbnak.
Életbe nem hallottam ezt a biztosítót eddig.
Azért nem kell ragaszkodni a legolcsóbbhoz... válassz egy olyan biztosítót, ami picit drágább ugyan, de van neve, megbízhatónak véled, és van a közeledben irodája.
Pl: K&H, Allianz, Signal, MKB, Union közül melyik a legolcsóbb, és van-e tőlük lényegesen olcsóbb?
van bőven. csak ez a hülyeség idegesít.
Nem elég a biztosítás. Még arra is kell 30% adót fizetni.
Úgy már húzós az ár.
Azért is nem mindegy hogy milyen árban kötök.
A pontos számításhoz kellenének az autó adatai is, ami ugye jelenleg még nincs a birtokodban, így nincsenek pontos adatok.
(évjárat, köbcenti, üzemanyag)
Ezen kívül különböző kedvezmények is lehetnek, mint az online biztosítás kötése, egész éves összeg befizetése, email cím, folyószámla, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!