Lejár a műszaki vizsga novemberben, de közben eltört a lábam. Mit lehet tenni, ha senki nem viheti el a családból, mert csak én tudok vezetni?
Elviszi a szerelőd. Milyen meghatalmazás? Egy másik kérdésben most fejtettük ki többen, hogy nem kell ilyen. Én még az életben nem írtam meghatalmazást és három autó van a nevemen, elviszi a szerelő, odaadod a papírokat, édesanyád neve, születési adataid, személyi igazolvány száma és annyi.
Ha ennyiből nem tudja megoldani, keress másik szakit.
"legálisan kell megatalmazás" - Nem igaz.
Mutass már egy linket arról a jogszabályról, ami ezt szerinted előírja!
Egy gépjármű jogszerű használatát a forgalmi engedély igazolja.
"De az biztos, hogy minden eggyes esetben kellett meghatalmazást írni" - Nem kell.
Közel két évtizede vagyok rendőr. Hidd el, tudnám ha kellene!
Egyszerűen nem létezik olyan jogszabály, ami ezt előírná!
De befejezem a vitát. Aki szerint tévedek, az adja meg az erre vonatkozó jogszabályt!
"Kamionsöfőrként baromisok nyergesvontatót és félpótkocsit vizsgáztattam. Vicces, de a személy autómat mindig a legjobb haverom vitte vizsgázni aki autószerelő műhelybe dolgozik. De az biztos, hogy minden eggyes esetben kellett meghatalmazást írni"
Szia kolléga. Képzeld én is egy rakat kocsit (kamiont, pótkocsit, jelenleg három személyautó van a nevemen) vizsgáztattam életemben és soha, eGYetlen esetbeN sem írtam meghatalmazást. Különös, minden járgány levizsgázik mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!