Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Jogosítványt, aki mostanában...

Jogosítványt, aki mostanában (1-6 hete) igényelte mikor jött meg?

Figyelt kérdés

Tehát nem egészen arra vagyok kíváncsi mint a többi 1001 kérdés feltevője, hanem konkrétan arra hogy aki az elmúlt 1 hónapban igényelte annak mennyi idő alatt jött meg? Főleg Bp. környékiek. Hova kérték, postázva vagy átvétellel?

Aki nézte osterweb.kekkh.gov.hu/osterweb/ oldalon annak mennyi idő telt el a "kiállítása jelenleg folyamatban van." és a továbbításra került között? Aki a Központi Okmányirodába kérte az átvételt annak mennyi idő telt el a "továbbításra került" és az átvehető állapot között?

Előre is köszi a válaszokat.

2015. okt. 19. 19:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Magad is írod, van már 1001 kérdés. Mivel már eléggé allergiás itt már mindenki rá, jó sok kérdés van olyan is, amiben a nem arra vagyok kíváncsi fordulat szerepel. Nincs semmi újdonság.

Első kiadás mindenképpen tovább tart, mint a csere. Abban sincs változás, hogy minél kisebb forgalmú okmányirodáról van szó, annál nagyobb az esély a hosszú várakozásra.

Mi értelme van ennek a kérdésnek?

Legfeljebb annyi lehetne, hogy vannak csúcsidőszakok, amikor egyszerre sok készül. De sem most sem, olyankor nem tudja neked senki megmondani, hogy a tied mennyi idő alatt készül el.

2015. okt. 19. 21:15
 2/7 A kérdező kommentje:
De a kérelem elektronikusan megy el Pomázról a KEKKH-hez és onnan ha kész már a Központiba viszik tehát az nem számít így hogy pomázon kértem.
2015. okt. 19. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Abban igazad van, hogy a digitális adatnak mindegy, hogy Zalaalsógöndölög vagy Nógrádtócsi irodájából indul. De a további útja, már nem ilyen egyszerű.

KEKKH-ban regisztrálják, hogy sikeres vizsgát tettél. A jogsi nem ott készül, hanem az ANY Biztonsági Nyomdában. De ők a megrendelést az okmányirodától kapják, s csak a KEKKH után. A kapacitás véges.

A kártya pontos útvonalát nem tudom, de nem hinném, hogy a nyomdából közvetlenül kerül terítésre,hanem előbb kikerül az illetékes irodába, s az postázza ki.

2015. okt. 19. 21:47
 4/7 A kérdező kommentje:
De újra leírom, én a Központi Okmányirodában kértem személyes átvételt, nem Pomázra, és nem is postázni kértem.
2015. okt. 19. 21:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Első kiadás a Visegrádiban személyes átvétellel legalább egy hét, de a több a valószínű. Az egy héthez kivételes szerencse kell.
2015. okt. 20. 00:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Ma elkészült, és átvehető. 11 nap, 6 munkanap volt.
2015. okt. 27. 13:42
 7/7 A kérdező kommentje:
7 munkanap, nem 6
2015. okt. 27. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!