Jogosítványt, aki mostanában (1-6 hete) igényelte mikor jött meg?
Tehát nem egészen arra vagyok kíváncsi mint a többi 1001 kérdés feltevője, hanem konkrétan arra hogy aki az elmúlt 1 hónapban igényelte annak mennyi idő alatt jött meg? Főleg Bp. környékiek. Hova kérték, postázva vagy átvétellel?
Aki nézte osterweb.kekkh.gov.hu/osterweb/ oldalon annak mennyi idő telt el a "kiállítása jelenleg folyamatban van." és a továbbításra került között? Aki a Központi Okmányirodába kérte az átvételt annak mennyi idő telt el a "továbbításra került" és az átvehető állapot között?
Előre is köszi a válaszokat.
Magad is írod, van már 1001 kérdés. Mivel már eléggé allergiás itt már mindenki rá, jó sok kérdés van olyan is, amiben a nem arra vagyok kíváncsi fordulat szerepel. Nincs semmi újdonság.
Első kiadás mindenképpen tovább tart, mint a csere. Abban sincs változás, hogy minél kisebb forgalmú okmányirodáról van szó, annál nagyobb az esély a hosszú várakozásra.
Mi értelme van ennek a kérdésnek?
Legfeljebb annyi lehetne, hogy vannak csúcsidőszakok, amikor egyszerre sok készül. De sem most sem, olyankor nem tudja neked senki megmondani, hogy a tied mennyi idő alatt készül el.
Abban igazad van, hogy a digitális adatnak mindegy, hogy Zalaalsógöndölög vagy Nógrádtócsi irodájából indul. De a további útja, már nem ilyen egyszerű.
KEKKH-ban regisztrálják, hogy sikeres vizsgát tettél. A jogsi nem ott készül, hanem az ANY Biztonsági Nyomdában. De ők a megrendelést az okmányirodától kapják, s csak a KEKKH után. A kapacitás véges.
A kártya pontos útvonalát nem tudom, de nem hinném, hogy a nyomdából közvetlenül kerül terítésre,hanem előbb kikerül az illetékes irodába, s az postázza ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!