Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Megszűnt az Astra? Mi lesz most?

Szántóvető kérdése:

Megszűnt az Astra? Mi lesz most?

Figyelt kérdés
valaki tud konkrétumot?elsősorban arra lennék kíváncsi hogy mi lesz azzal az összeggel amit az ügyfél kifizetett ez év végéig.van rá esély hogy visszautalják a pénzt?és ami fontos:meddig él a megkötött biztosítás?kissé megijedtem :)

2015. szept. 15. 14:59
 1/7 anonim válasza:
Milyen Astra? A müholdas Astra?
2015. szept. 15. 15:18
 2/7 A kérdező kommentje:
kategória:közlekedés/biztosítás,papírmunka.
2015. szept. 15. 15:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Mármint kivonták a forgalomból az autódat? Eléggé kusza a kérdésed.
2015. szept. 15. 15:27
 4/7 Koaxk Ábel ***** válasza:

A biztosító honlapjáról:

"Ezért az Astra S. A. Biztosító Magyarországi Fióktelepe 2015. szeptember második felében, postai úton, 2015. szeptember 30-ai hatállyal közös megegyezésre irányuló ajánlatot tesz valamennyi ügyfele számára."

[link]

Szívás mert én is velük kötöttem biztosítást. :\

2015. szept. 15. 15:31
 5/7 A kérdező kommentje:
tehát van egy ASTRA-nevű biztosítótársaság ami többek között gépjármű biztosítással is foglalkozott,ez az ami megszűnt.
2015. szept. 15. 15:33
 6/7 anonim ***** válasza:
2015. szept. 15. 20:39
 7/7 anonim ***** válasza:
2015. szept. 15. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!