A kérdésem az lenne van egy 1999-es 2,5 ös citroen jumperem jelenleg szívódízel blokk volt benne ami totálkáros lett( van egy ismerősőm neki szintén van egy jumpere 2,5 ös csak az turbós motorral van szerelve) neki pedig a kasznia lett totálkáros. Így ezt a motort én megkapnám autómba beszerelhetném. Ilyenkor típusazonos marad a motor vagy ez lehetséges mert csak annyi lenne hogy a szívó túrbósra lenne cserélve?
Nyilván a motorkódtól függ, de szerintem nem azonos.
2015. aug. 26. 22:39
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor következő kérdés 10FZ1G a motorkódom bárdi autó és unixnál nem is létezik ez a motorkód?4 Akkor mi van benne? Mert ilyen még a boxer és ducató is de annak sincs 10FZ1G motorkódja. Akkor mi van benne? eredetvizsgán nem bukott meg! Akkor mi van ilyenkor?!
2015. aug. 26. 22:41
3/7 anonim válasza:
Biztosan a motorkódot nézted, nem valami mást?
2015. aug. 26. 22:55
4/7 anonim válasza:
A forgalmiban lévő motorszám első részén ott a motorkód, csak össze kell hasonlítani a kettőt.
2015. aug. 26. 23:49
5/7 anonim válasza:
Elméletileg a te motorkódod T9A és ez szerepel az alvázszámban is. A TD motoroknak THX, T8A, vagy THZ a kódjuk, tehát ezeket külön átépítési engedély nélkül nem tudod beépíteni, illetve megbukik a vizsgán.
2015. aug. 27. 07:11
6/7 szántóvető válasza:
a kocsidnak van egy típusszáma,ez fel van tüntetve a forgalmiban is.az a kérdés hogy ilyen típusszámú járművet szereltek-e a szóban forgó td-motorral gyárilag.ha igen akkor átszerelhető és tipusazonos marad,nem kell hozzá hatósági engedélyeztetés.
2015. aug. 27. 08:30
7/7 A kérdező kommentje:
Igen szerelték ezeket turbós motorral.
Fiát kaszni az összes ez van ellátva vagy citroen, fiat vagy peugeot felírattal emblémával. Nekem csak szívó a motor benne forgalmiban 10fz1g van motorszám elött és motorkódban is a turbós motor pedig 9ja vagy 8thx. Akkor az enyémben milyen motor van? Mert se a peugeotban se a fiatban nincs ilyen motorszám/motorkód.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!