Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Elhagytam a kötelező biztosító...

Elhagytam a kötelező biztosítós papírt, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Történt 1 malőr , véletlenül megrongáltam 1 kaput (hosszú) és kérik hogy adjam oda azt a csekk szerű kis igazoló papírt. aminn rajta van a rendszám stb... viszont én azt nem találom :/ mit tudok tenni?
2015. jún. 26. 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Betétlap?

Esetleg a biztósítódat kellene kérdezni.

Gondolom tudnak küldeni pár nap (hét) alatt másolatot akár némi díj ellenében is

2015. jún. 26. 14:49
 2/3 anonim ***** válasza:

A kárbejelentőre elég a rendszámod, biztosító neve, és a szerződésszám, ez meg mind rajta van a csekken amit befizettél és a forgalmiban tartod.

Persze ha külföldön vagy, akkor kell a zöldkártya is, amit épp most keresnek rajtad, és nem minden biztosító küldi automatikusan, lehet, hogy neked se küldték. Ilyenkor külön meg kell igényelni.

2015. jún. 26. 14:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt neked miért kéne odaadni? Kárbejelentőt kell(ene) magadnál tartani (kék-sárga), az minden biztosító ügyfélszolgálatán hozzáférhető.
2015. jún. 26. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!