Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Színnel kapcsolatos kérdés?

Színnel kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés

Van egy autóm és a színe jelenleg sötétbarna.

A nyáron szeretném két színre lefújatni fekete-piros.

úgy nézne ki hogy a kocsi alja a kilincs tetejéig fekete onnantól felfelé piros.

A kérdésem az lenne hogy nem-e tudjátok véletlen vagy akinek volt már ebben tapasztalata ,része tudna-e segíteni hogy ha én át szeretném íratni a színt (ugye mert átfestetem) akkor melyik színt kellene bele íratni a forgalmiba és ez mennyi pénzbe fájna nekem?

2010. febr. 26. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Én láttam olyat, ami fehér-piros volt a fő szín és más egyéb színei is voltak, annak lazán be volt írva forgalmiba, hogy piros és egyéb szín.

Egy csop. társamnak meg pont ilyen szín összeállítású a kocsija és neki feketének van beírva, mivel nem tudom hány százalékban az az uralkodó szín! Mondjuk 60/40 elosztásban a felületet tekintve.

2010. febr. 26. 21:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Fekete telifény és a többi pedig "matrica". És így be lehet írattatni a forgalmiba nyugodtan feketének, ezekmellett olcsóbb is mintha kétszínűre festetnéd
2010. febr. 26. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha már festeti minimális különbség lehet a fekete és piros festék árában valamint minimális plusz munka hogy festőszalaggal leragasztják. Tehát ha csak jól át nem cseszik, nem volna szabad hogy egetverő különbség legyen az árban.
2010. márc. 4. 13:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Mond azt, hogy csak dekoráció rajta és hagyj meg valami nehezen látható helyen egy kis foltot és ne foglalkozz vele.
2010. márc. 4. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!