E rendszámoztatni akarom az autómat, mik a feltételek, illetve a bukkanók?
Figyelt kérdés
Tehát van egy külföldről behozott autóm aminek van érvényes forgalmi engedélye 2016 novemberig. Egyenlőre még csak itt áll. Szeretném használni. Most találtam erre és láttam, hogy fél évem van befizetni a regadót. Az teljesen megfelelne úgy. Mi a menete vagy mi mennyibe kerül. Találtam már egyéb adatokat, de hátha itt már konkrétan csinálta már valaki2015. máj. 23. 21:26
1/4 anonim válasza:
Bukkanók az úton vannak...
Akkor kaphatsz E rendszámot, ha már mindent elintéztél, csak a regadó befizetése van hátra.
2/4 anonim válasza:
E rendszámot csak EUn kívülről importált autó kaphat a VÁM és ÁFA megfizetése után, amíg MO-n forgalomba nem helyezik - de max. 6 hónapra 1 alkalommal meghosszabítva, de maximum dec. 31-ig.
3/4 A kérdező kommentje:
sehol nem találtam olyat, hogy csak EU-n kívüli autóra lenne érvényes. Honan vetted?
milyen mindenre gondoltok? Biztin kívül mi kell még?
2015. máj. 24. 01:15
4/4 anonim válasza:
Ha már mindent elintéztél NAV, NKH, biztosítás, és már csak a regadó kifizetése van hátra, akkor kaphatsz 6 hónapra E rendszámot, ugyanis ennyi haladék van a regadóra. Igen, kell forgalmi engedély is, és nem csak az unión kívüli autókra lehet kiváltani, viszont csak az unión kívüliekre kell vámot fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!