Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Megbüntettek Németországban....

Megbüntettek Németországban. Segítség?

Figyelt kérdés
Szóval megbüntettek Németországban tilosban előzősért. helyszíniként ki lett fizetve 50 euro. Tegnap jött egy papír 48,5 euroról és egy címről ahova utalni kell. Sajnos nem tudok németül, így nagyjából semmit nem értek a levélből. Tudna valaki segíteni abban, hogy hogyan kell utalni? Honnan fogják tudni, hogy én küldtem, és miért?
2015. máj. 19. 13:43
 1/2 anonim ***** válasza:
49%

Engem a labancék kaptak le a múltkor, kicsit gyorsan ereszkedtem le a Brenner - ről kamionnal (osztrák rendszámmal) még januárban, kemény 35 euróra megbírságoltak, vagy 12 órás (!) elzárást ajánlottak.

Nekem angolul is elküldték a tudnivalókat, ez nemes gesztus volt, lévén németül csak gyengén tudok, de rögtön beugrott a régi TV sorozat: Tatort - tetthely: Brenner autobahn. Volt ott egy számlaszám, besétáltam a bankomba (itthon Pesten), és elutaltam az összeget, vegyenek gyógyszert rajta.

A bank adott erről az utalásról valami papírt, az nálam van azóta, ha egy kontrollnál esetleg nekem szegeznék a kérdést: befizettem - e a bírságot?

Egyszer volt egy túlsúlyos ügyem Litvániában, ott hasonlóan járt el a cégem, az én pesti címemre jött a litván nyelvű levél, de az összeget látván mindjárt tudtam, nem ők fognak nekem fizetni, átnyújtottam a levelet a főnökeimnek (tudtukkal és utasításukra volt túlsúlyom) ők meg elutalták. Nem volt gond belőle később.

2015. máj. 19. 14:02
 2/2 anonim ***** válasza:
onnan fogjak tudni hogy a megjegyzes rovatba be kell irni azt amit megadtak, valoszinuleg nev/ugyiratszam.
2015. máj. 19. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!