Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Két gépjármű biztosítás...

Két gépjármű biztosítás egyszerre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Csak érdeklődnék hogy ha az előző biztosítónál nem mondtam fel a szerződést, és az új biztosítónál már befizettem és él, akkor mik a teendőim?

Eddig mindig a netrisk-en kötöttem, nem volt még ilyen problémám.

Vissza kell mondanom a jelenlegit és befizetni az előzőt?

Eddig egyszer sem mondtam fel az előző biztosítónál a szerződést, tegnap láttam hogy ilyenkor nyilatkozatot kell kitölteni és megvárni hogy visszaigazoljanak.

Gondolom jó sok bírságot rónak majd ki.

2015. máj. 19. 11:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az új biztosításod nem lesz érvényes!
2015. máj. 19. 11:44
 2/4 SándorÚr ***** válasza:

mind2 biztosítás érvénytelen lesz, nem feltétlenül lesz bírség csak felbontják a szerződéseket a te hibád miatt, tudni kéne ilyenkor mi van.

Mikor én biztosítót váltottam az egyik érvényes volt Május 16-ig így az újatt május 16-tól kötöttem, de abból is nagy ügy lett, meg 3hét levelezgetés meg idegeskedés mert úgy látták a központi rendszerben hogy május 16.-án nekem 2élő biztosításom van. Szóval a tiédet is biztos felmondják

2015. máj. 19. 14:10
 3/4 anonim ***** válasza:
61%

na akkor:

1, bírság nem lesz.

2, ha nem mondtad fel és az alkusznak sem mondtad hogy mondja fel, akkor az első szerződésed élő, a második nem jött létre és a befizetett díj visszajár

3, ha felmondtad, (vagy az alkusz felmondta) akkor a régi szeződésed már törölt kell hogy legyen, szólj az alkusznak hogy intézze.

2015. máj. 19. 17:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha az alkusz elrontotta és nem az előző biztosítás felmondási idejével kötötte meg az újat, hanem hamarabb, és az újat felmondták, e-mailben értesítettek, de azt nem olvassuk, és most sok plusz költség van a nyakunkban, mert az alkusz elcseszte, hogy lehet felelősségre vonni?
2018. júl. 27. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!