Két gépjármű biztosítás egyszerre?
Sziasztok!
Csak érdeklődnék hogy ha az előző biztosítónál nem mondtam fel a szerződést, és az új biztosítónál már befizettem és él, akkor mik a teendőim?
Eddig mindig a netrisk-en kötöttem, nem volt még ilyen problémám.
Vissza kell mondanom a jelenlegit és befizetni az előzőt?
Eddig egyszer sem mondtam fel az előző biztosítónál a szerződést, tegnap láttam hogy ilyenkor nyilatkozatot kell kitölteni és megvárni hogy visszaigazoljanak.
Gondolom jó sok bírságot rónak majd ki.
mind2 biztosítás érvénytelen lesz, nem feltétlenül lesz bírség csak felbontják a szerződéseket a te hibád miatt, tudni kéne ilyenkor mi van.
Mikor én biztosítót váltottam az egyik érvényes volt Május 16-ig így az újatt május 16-tól kötöttem, de abból is nagy ügy lett, meg 3hét levelezgetés meg idegeskedés mert úgy látták a központi rendszerben hogy május 16.-án nekem 2élő biztosításom van. Szóval a tiédet is biztos felmondják
na akkor:
1, bírság nem lesz.
2, ha nem mondtad fel és az alkusznak sem mondtad hogy mondja fel, akkor az első szerződésed élő, a második nem jött létre és a befizetett díj visszajár
3, ha felmondtad, (vagy az alkusz felmondta) akkor a régi szeződésed már törölt kell hogy legyen, szólj az alkusznak hogy intézze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!