Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Hogyan lehetne olcsó kötelezőt...

Hogyan lehetne olcsó kötelezőt kötni?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és még csak másfél éve van jogsim és most bajban vagyok, mert ha vennék kocsit akkor ugye ezzel a másfél éves jogsimmal drága lenne a kötelező. Családomban másnak nincs jogsija. Hogy lehetne megoldani, hogy olcsó legyen? Ha édesanáym nevére kötném? Mert azért ő még is 50 felett van és azt hallottam, hogy minél idősebb az ember annál kevesebbet kell fizetni, ez igaz?
2015. máj. 17. 22:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem, nem igaz.

De ha kíváncsi vagy, pörgesd végig a netrisk.hu-n a te és anyukád adatait, meglátod, kinek mennyit dob ki.

2015. máj. 17. 22:08
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
egy jó ügynök B10-re megköti neked.
2015. máj. 17. 22:36
 3/3 anonim ***** válasza:

netrisk.hu-n számold ki.

Igazából muszáj elkezdened előbb utóbb fizetni, hogy a bonus malus rendszerben előre tudj lépni.

2015. máj. 18. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!