Kb. mikor ér ide a jogosítványom?
Figyelt kérdés
Múlt hétfőn voltam az okmányirodában megcsináltatni az első jogosítványomat. Az KEKKH oldalon azt írják, hogy 04. 23-án (azaz tegnap) továbbításra került. Szerintetek ma már megkapom, vagy csak hétfő-kedd körül ér ide (Baranya megye)? Akik mostanában csináltatták, mennyi idő volt, mire odaért?2015. ápr. 24. 11:18
11/12 A kérdező kommentje:
Hát igen, de szerintem ilyen is csak kb. Magyarországon van. Egy külföldön élő ismerősöm úgy mesélte, hogy megvolt a vezetés vizsgája, utána visszamentek a vizsgaközpontba, lefényképezték, mondták neki, hogy várjon egy kicsit. A vizsga után kb egy órával már a kezében is volt a jogosítvány (nem ideiglenes, hanem a rendes plasztik kártya). Na ez az, ami itt soha nem lesz.
2015. júl. 3. 10:13
12/12 anonim válasza:
Hát ja ebben az országban sportot űznek abból hogy minden nyögvenyelősen menjen. Szerintem ott helyben is meg lehetne csinálni az okmányirodában csak akkor könnyebb lenne az élet. Meddig tartana rányomtatni az adatokat a kártyára? Kb fél perc se lenne, onnantól meg elintéznék a nyilvántartást meg ilyeneket. Főleg annál aki csak kategóriát bővít. Az enyémre azt írták múlthéten hogy feldolgozás alatt, most ezen a héten folyamatban van a kiállítás. Gondolom jövő hétre végeznek vele, utána héten visszaküldik az okmányirodába majd az azt követő héten ha szerencsém lesz meg is kapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!