Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Mostanában mennyi idő míg...

Mostanában mennyi idő míg póstán megkapom az első jogsimat?

Figyelt kérdés
Múlt héten kedden voltam az okmány irodában azt mondta a hölgyike hogy durván 2 hét alatt meg jön... Tudom sok ilyen kérdés van de engem az érdekelne inkább hogy akik mostanában csinálták a jogsit mennyi időre kapták meg póstán... Kekkh oldalon nézem de még csak kiállítás alatt van kb 1 hete! (Tatabányára várom a jogsim!) válaszokat előre is köszönöm szépen!

2015. ápr. 23. 15:43
 1/10 anonim ***** válasza:
2 hét alatt jött meg. amikor változik a nyomkeresőben az állapota, másnap már számíthatsz rá.
2015. ápr. 23. 18:54
 2/10 A kérdező kommentje:
De jó :) nagyon szépen köszönöm! :) és ha pénteken változik akkor csak hétfőn kapom meg ugye?
2015. ápr. 23. 19:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Én 13-án csináltattam, és csak tegnap változott az állapota "továbbításra került"-re. Ma viszont már péntek van, úgyhogy nem hiszem, hogy a héten megjönne :(
2015. ápr. 24. 11:22
 4/10 anonim ***** válasza:

Amikor este azt láttam (előpző naphoz képest), hogy "továbbításra került", másnap munkából hazafelé bementem a postára, és elmondtam nekik, hogy ezt írták, és valószínű ma vitte a postás, de nem voltam otthos, stb, stb.

Kedves postáskisasszony telefonált egyet, hogy a postásunk visszatért-e már körútjáról, majd kiment és nemsokára hozta a nekem címzett borítékot.

2015. ápr. 24. 11:41
 5/10 A kérdező kommentje:

Ahogy gondoltam! Ma változott hogy továbbitásra lerült... Abból csak hetfőn lesz valami!!

11:22 : akkor neked ma meg kell kapnod!

2015. ápr. 24. 12:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Került*** :D
2015. ápr. 24. 12:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Én lehet, hogy a helyedben holnap érdeklődnék a postán. lehet, hogy hozzájuk befut ma, de a postás csak hétfőn kézbesítené.

Szóval lehetséges, hogy kiadják, ha jófej, aki az ablak túloldalán ül :)

2015. ápr. 24. 13:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Most fel hívtam a póstát de csak kisérőokirat szám alapján tud utánna nézni... Viszont nekem meg nincs olyanom! Honnan lehetne azt elkérni??
2015. ápr. 24. 14:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Én javasoltam, hogy hívd őket. Nem igaz, hogy csak az alapján tudja megnézni. Név és cím alapján meg tudja keresni, az alapján keresik akkor is, ha beviszed az értesítőt.

Én speciel bementem, kérdeztem, Lakcímet kértek, keresték, megkaptam.

Aztán hazajöttem, kivettem a postaládából az értesítőt, széttéptem, kidobtam.

2015. ápr. 24. 20:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Akkor holnap meg próbalom! Köszi szépen!
2015. ápr. 24. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!