Tanácsot szeretnék kérni?
Figyelt kérdés
Segédmotoros kerékpárra kötöttem biztosítást ,de állítólag kell matricát ragasztani a motorra ...
Na most én matricát nem kaptam csak egy zöld papírt amit a rendőrnek meg kell ugye mutatni ha kéri meg a csekket!
Na most akkor segédmotoros kerékpárra kell matrica?
Mik kellenek még hogy nálam legyenek ha megyek vele ?gondolok én itt elsősegély doboz,mellény stb stb..
ha sportmotorhoz való sisakom van azért szólhat?
2010. febr. 20. 19:56
1/3 anonim válasza:
A sportmocis sisakodért biztos nem szólhat, de a többire sajnos nem tudok válaszolni.
2/3 anonim válasza:
A matricával kapcsolatban én sem tudom, mi újság van. Nekem nem küldték, de még nem volt annyi időm, hogy utánanézzek, miért nem. Mindenesetre a zöld papírt jól tedd el, ez igazolja a biztosításod meglétét (akár külföldön is). Elsősegély-felszerelés, ha jól tudom, elő van írva, 1 fő ellátására alkalmas változatot kell beszerezned. A sisakért biztosan nem szólnak, egyetlen követelmény vele szemben, hogy "E" jelzésű legyen. A láthatósági mellény nem kötelező, mert nem kerékpáros vagy. Valamikor izzókészlet és izzócseréhez szükséges szerszámok is kellettek, de ha jól emlékszem, most már ezzel sem vacakolnak (nálam egyébként is van, mert a feszültségszabályzó nincs a helyzet magaslatán és szeret 14,4 V-nál többet engedni az áramkörökben).
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igen ezt észrevettem tegnap nekem is jóval nagyobbat adott és kicsapta az összes égőt...úgyhogy lesz nálam mindíg :)
2010. febr. 22. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!