Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Az baj, ha hivatalosan nem...

Az baj, ha hivatalosan nem annyi km van az autóban, mint igazából?

Figyelt kérdés
Az adásvételin van egy bizonyos km-szám, ami aztán átkerült az üzembentartói szerződésre is, meg átíráskor is azt jegyezte fel az ügyintéző, és hivatalosan annyi van benne. Csak az a gond, hogy kb. 1700 km-rel kevesebbet mutat a km-óra, és eredetvizsgán ezt a vizsgáló le is fényképezte, tehát az is hivatalos. Lehet ebből bármi gond? Nem hiszik azt, hogy a vásárlás után, de még az eredetvizsga előtt visszatekertem a km-óra állását? Ettől eléggé ideges vagyok.

#kilométer #km #kilóméteróra #kilométer-óra #kilóméter-óra
2015. ápr. 11. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:
79%

Egyszerű elírás, semmi más. Szerinted életszerű az, hogy valaki 1700 km-t tekerjen vissza, amikor 170 ezret is tekerhetne ezzel az erővel?

Mellesleg km órát is cserélhetsz bármikor, nekem van itthon egy ami 310 ezret mutat, egy ami 160 ezret, és egy ami 175 ezret. Elromlott, cseréltem, és?

2015. ápr. 11. 18:22
 2/6 anonim ***** válasza:
11%

Egyszer egy ilyen óracsoport cserebere után vágj neki a záhonyi határnak, ott majd felvilágosítanak a rendőrök, hogy milyen dokumentum szükséges ehhez a művelethez.

Mi Suzukiban cseréltük a sima óracsoportot fordulatszám mérősre, elég sokat b*ziztak vele a határon.

2015. ápr. 11. 20:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor nem lesz belőle gond, ha jól értem. Köszönöm szépen a válaszokat!
2015. ápr. 11. 20:57
 4/6 anonim ***** válasza:
59%

#John_McClane:

Majd ha szabolcsi benzinnepper leszek, akkor érdekelni fog!

:D

Egyelőre nem szándékozom Ukrajnába menni.

2015. ápr. 11. 21:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Értem én, hogy nem akarsz még véletlenül sem kiutazni. Csak ott kihangsúlyozták, hogy ilyenkor szükség van beépítést igazoló okmányra a beépítést végzőtől és ez még az antióratekergetős törvény előtt volt.

Műszakin,eredetvizsgán nem tudom mit szólnak hozzá, ha óracsoport csere miatt kevesebbet mutat, mint a legutolsó vizsgán.

2015. ápr. 11. 21:51
 6/6 joco5582 ***** válasza:
Semmit nem szólnak hozzá. Olvasgasd a Totalcar idevágó cikkeit. A műszakis kollégának bejelentési kötelezettsége van. Tehát ő ezért elmarasztalni nem tud, sem pedig megbuktatni. És teljesen életszerű, hogy a kmóra elromlik akkor cserélni kell, ahogy az is hogy nem pontos az óraállás adásvételkor. Ha majd 50év múlva kiépül a rendszer és használni is lehet, bemutatsz egy igazolást az óracseréről. :)
2015. ápr. 22. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!