Az baj, ha hivatalosan nem annyi km van az autóban, mint igazából?
Egyszerű elírás, semmi más. Szerinted életszerű az, hogy valaki 1700 km-t tekerjen vissza, amikor 170 ezret is tekerhetne ezzel az erővel?
Mellesleg km órát is cserélhetsz bármikor, nekem van itthon egy ami 310 ezret mutat, egy ami 160 ezret, és egy ami 175 ezret. Elromlott, cseréltem, és?
Egyszer egy ilyen óracsoport cserebere után vágj neki a záhonyi határnak, ott majd felvilágosítanak a rendőrök, hogy milyen dokumentum szükséges ehhez a művelethez.
Mi Suzukiban cseréltük a sima óracsoportot fordulatszám mérősre, elég sokat b*ziztak vele a határon.
#John_McClane:
Majd ha szabolcsi benzinnepper leszek, akkor érdekelni fog!
:D
Egyelőre nem szándékozom Ukrajnába menni.
Értem én, hogy nem akarsz még véletlenül sem kiutazni. Csak ott kihangsúlyozták, hogy ilyenkor szükség van beépítést igazoló okmányra a beépítést végzőtől és ez még az antióratekergetős törvény előtt volt.
Műszakin,eredetvizsgán nem tudom mit szólnak hozzá, ha óracsoport csere miatt kevesebbet mutat, mint a legutolsó vizsgán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!