Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Egy nő letolatott a parkolóban...

Egy nő letolatott a parkolóban. Később rendeztük a papírokat, viszont a kérésemre sem voltak hajlandóak beleírni, hogy elismerik a felelősséget. Fizetni fog a biztosító?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 9. 11:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nincs jelentősége a kárbejelentőn tett nyilatkozatnak. Ha csak te adod be erre a káreseményre az igényedet, a biztosító csak akkor ellenkezik, ha ellentmondásos, hibásan kitöltött a papír.

Gond akkor kezdődne, ha ő is beadja a kárigényét a te biztosításodra.

2015. ápr. 9. 11:13
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Az ő autójában nem esett kár.
2015. ápr. 9. 11:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Pedig én úgy tudom, a megjegyzés rovatba szokták beírni, hogy a felelősségemet elismerem.Ha nem ismeri el, akkor a biztosító nem fog fizetni.Miért is fizetne, ha nincs felelős? Rendőri intézkedést kellett volna kérni.
2015. ápr. 9. 11:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Ezert kell rendort hivni.
2015. ápr. 9. 11:42
 5/11 A kérdező kommentje:

Az ő felfogása szerint, azzal,hogy a rajzon látszik, az ő autója a károkozó, elismerte a hibáját. Nem írta le, hogy nem ismeri el, de azt sem, hogy elismeri.

Viszont az igaz, hogy a kárbejelentő hátulján fel van tüntetve, hogy nem a felelősség elismerésére szolgál a papír. Azt a biztosító dönti el.

2015. ápr. 9. 11:47
 6/11 A kérdező kommentje:
Rendőrt a papírok későbbi rendezése miatt nem tudtunk bevonni. Egyébként nem eget rengető a kár (horpadás,fényezés sérülés).Mindenki sietett, nem volt nálunk papír, megvárt a helyszínen, nem hajtott el.Szám csere, később találkoztunk más helyen.
2015. ápr. 9. 11:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem egy rendőr mondta egy ráfutásos balesetnél,telefonon, mert kijönni nem akartak természetesen,hogy feltétlenül írassam bele.Csak azt mondom amit nekem mondtak.
2015. ápr. 9. 15:53
 8/11 anonim ***** válasza:
ha én félholtra verek egy embert, hiába nem ismerem el a felelősségem, attól még felelnem kell a tettemért.
2015. ápr. 10. 07:24
 9/11 A kérdező kommentje:
Szervizbe leadtam a kárbejelentőt, ők intéznek mindent, azt mondták, szerintük rendben lesz. Hát majd meglátjuk.
2015. ápr. 10. 13:54
 10/11 anonim válasza:
nőtől ne várj mást
2015. ápr. 10. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!