Az igaz, hogy angliában nincsenek közúti igazoltatások?
Igen,ilyen útszéli igazoltatásokra.
Egyik angol kollégám mondta,hogy nincsenek ilyenek egyáltalán,és kicsit furcsálottam.
Én is úgy hallottam hogy ilyen nincs, csak akkor ha vmi hülyeséget csinálsz és rajtakapnak, tehát egy szabályosan közlekedőt nem állítanak meg.
Nálunk jobban csak az ittas vezetés miatt van.
Jobb,mint az Ungarn ! Svéd a jó ! Ott állampolgári zaklatásnak minősül az ha csak úgy ok nélkül igazoltatnak,s ezért föl lehet jelenteni a rendőrt ! Nincs is ilyen sehol. Csak akkor mehet valaki után vagy állithat le,ha látott szabályszegést. Rendőrautót egyet se láttunk,akkor kérdeztem őket,hogy : Itt nincs Rendőr ? Trafipaxok sincsenek. Lehet egy két helyen,de sosem láttunk,és a svédek se tudtak róla,nem így szerzi.az llam a bevételeit ! Ez a Magyar Állam gusztustalansága. Ott nem teszik tönkre a polgári élet jóérzését,de nemcsak ezzel,mással sem. Tehát a Rendőrség ott a bűnözés ellen működik ! Nem Állampolgári hivatalos zaklató,és nem Állami pénztbekaszáló Nonprofit Vállalat,mert ezért nem kapnak itthon pénzt,a fizetésüket enélkül is megkapnák.
Álom az az Ország ebből a szempontból. Nyugalom,béke,jó életérzés.
Csak a hideg. De a hó,sí barátoknak,és a -hőt elviselőknek bejöhet. Átlagos téli -huszon fokok,és nemritkán -harmincegynéhány....1,5 m-2 m hó is akár . A nyár mindössze 3 hónap,a csúcs+ 23-26 fok. A többi tél.
Szia.
A valasz: nem igaz. Vannak kozuti igazoltatasok, de nem ugy mint otthon. Itt kiallnak hat rendorautoval, kisbusszal es ket transzporterrel hogy az esetlegesen lefoglalt autokat be is tudjak gyujteni egybol. Ilyenkor az ut menten lezarnak, elkeritenek egy hosszabb, 200 300 meteres szakaszt. Ket-harom rendort elore kuldenek akik figyelik a forgalmat es radion jelzik a ha olyan autot sejtenek amelyiket ellenorizni fogjak. Ezutan azt a tarsaik leallitjak az elkeritett reszen es ellenorzik. Eleg surun foglalnak le autot mivel az ANPR rendszernek koszonhetoen masodpercek alatt latjak, hogy az autonak van-e biztositasa, MOT (muszaki) vagy nem all-e korozes alatt. Ha ezek kozul egy is hianyzik mar viszik is az autot. A kulfoldi rendszamos autokat eloszeretettel ellenorzik mert most nagyon vissza akarjak fogni az illegalis hasznalatot. Ha valakinek van itt cime, szamlaja vagy munkaja akkor ket hetig hasznalhatja majd at kell regisztralnia angol rendszamosra. Foleg roman, bulgar, lett, litvan, lengyel es magyar rendszamos autok vannak illegalisan.
Ezekez at infok nem csak hallomasbol vannak. Latom, tapasztalom majdnem minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!