Hogy érhetem el hogy kevesebb legyen a biztosítás, egyéb költségek ha új kocsit veszek?
Aki autót vesz az tudja fizetni a biztosítást is. Mondjuk negyedévente legyen 20k, felkerekítve, az valóban sok, de annyira azért nem. Az havonta 6-7e Ft. Ha ennyit nem tudsz kifizetni, akkor ne vegyél autót.
Plusz a kérdésedben "ÚJ" autóról írsz. Ha valóban vadi új, 0 éves, akkor meg főleg ne sírjon a szád.
2.
Akkor fizess nekem havi 10 ezret, ha nincs pénzed erre nem vehetsz autót. Ezt a pénzt nekem kell adnod nem másra költeni, vagy talán ez nem tetszik? Elvégre megengedheted, nem?
Az egyéb költségek ugyanannyiba kerülnek, tök mindegy kinek a nevére kerül az új taliga, ha üzembentartóit is írtok, akkor csak annyi változik, hogy megosztva fizetitek a szerzési illetéket. Az eredetiség vizsgálat, a forgalmi és a törzskönyv ára se változik.
A biztosítás miatt, pedig érdemes kitölteni pl. a netrisk kalkulátorát, és eldönteni, hogy megéri-e variálni! Ha apád nagyvárosban lakik, te pedig valami kisközségben, akkor az is előfordulhat, hogy ugyanannyi lesz a biztosítás.
A teljesítmény adó is általában nagy városokban drágább, mert az önkormányzatnak van mozgástere a kiszabásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!